Agencija za roditelje

Agencija za roditelje - Baddiel, David | Caritasspiritistcenter.org

...A ZA RODITELJE briljantno je duhoviti roman i epska pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu - i djetetu u svakome ... Polog za ekskurziju posvadio roditelje i splitsku agenciju ... ... . "Hoću bolje roditelje!" Rekao je Barry treći put za redom. A zatim se, nenadano, cijela soba počela tresti… Barry Bennett mrzi svoje ime, Barry. Agencija za roditelje . David Baddiel . Izdavač: Mozaik knjiga. Broj stranica: 381 Autor: David Baddiel Uvez: meki Jezik: hrvatski Izdavač: Mozaik knjiga SKU: K00501 Kategorije: KNJIGE, KNJIGE ZA DJECU Oznake: agencija za roditelje, david baddiel Share Opis Agencija za roditelje epska je pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu - i djetetu u svakome. V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Agencija za roditelje je odlična knjiga ... Agencija za roditelje / Planetopija - knjižara za duh, um ... ... . V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Agencija za roditelje je odlična knjiga autora David Baddiel. Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao tvrdi uvez uvez. P...

INFORMACIJA

AUTOR
Baddiel, David
DIMENZIJA
7,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Agencija za roditelje.pdf

OPIS

HOĆU BOLJE RODITELJE! Rekao je Barry treći put za redom. A zatim se, nenadano, cijela soba počela tresti… Barry Bennett mrzi svoje ime, Barry. To zapravo zauzima drugo mjesto na popisu svega što zamjera svojim roditeljima, uz 1) “što su tako dosadni„ i 3) “što su stalno umorni”. No, postoji svijet u kojem roditelji ne dobivaju djecu tek tako. Bilo bi to suviše nasumično za nešto toliko golemo i važno. Umjesto toga, djeci je dopušteno birati roditelje. Za Barryja Bennetta taj svijet predstavlja ostvarenje snova. No ipak, nije sve jednostavno kao što se isprva čini… Briljantno duhovit roman koji se ne ispušta iz ruku. Agencija za roditelje epska je pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu – i djetetu u svakome.

Želite li pročitati knjigu?Agencija za roditelje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Baddiel, David. Čitati Agencija za roditelje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE