Beskrajno more

Beskrajno more - Yancey, Rick | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Beskrajno more autora Yancey, Rick ... BESKRAJNO MORE - knjizara-dominovic.hr ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Beskrajno more - Velika sportaška zvijezda zbog ozljede napušta sport i pridružuje se mornarici - Pogledajte video i opis za film Beskrajno more (Sea without exit) Malobrojni su preživjeli četiri vala uništenja. Ljudska je rasa sada gotovo potpuno nestala, raspršena je i pojedinci se uglavnom skrivaju sami ili u malim grupama. U Petom valu živote gube oni koji se ne odriču povjerenja u ljude. Cass ... Hoću knjigu - Beskrajno more ... . U Petom valu živote gube oni koji se ne odriču povjerenja u ljude. Cassie i njezini prijat Beskrajno more 99,00 kn . Količina. Dodaj u košaricu U drugom nastavku SF...

INFORMACIJA

AUTOR
Yancey, Rick
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Beskrajno more.pdf

OPIS

Malobrojni su preživjeli četiri vala uništenja. Ljudska je rasa sada gotovo potpuno nestala, raspršena je i pojedinci se uglavnom skrivaju sami ili u malim grupama. U Petom valu živote gube oni koji se ne odriču povjerenja u ljude. Cassie i njezini prijatelji moraju odlučiti: hoće li na strašnoj hladnoći čekati povratak Evana Walkera za kojeg ne znaju je li živ ili će potražiti preživjele i skloniti se na neko sigurnije mjesto. Iako se razdvajaju, iako se povremeno svađaju i ne razumiju, njihova vjernost, posvećenost i požrtvovnost jednih prema drugima potpuno je neupitna. No neki novi likovi uvest će neodoumicu, nove opasnosti i neočekivana rješenja. Ako ste mislili da je Peti val napet roman, ovaj će vas nastavak iznenaditi – još je dinamičniji, brži i neočekivaniji. A jedno je sigurno – sljedeći napad Drugih je neizbježan. Cassie i njezini prijatelji ne mogu predvidjeti u koje su dubine Drugi spremni zaroniti, niti Drugi shvaćaju u koje su se visine ljudi spremni vinuti u ovoj posljednjoj bitci nade i očaja, ljubavi i mržnje na život i smrt.

Želite li pročitati knjigu?Beskrajno more u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Yancey, Rick. Čitati Beskrajno more Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE