Veganski sladoled

Veganski sladoled - Mikkone, Virpi | Caritasspiritistcenter.org

...služivanja, po potrebi, sladoled ostavite na sobnoj temperaturi 10-15 minuta da se lagano opusti ... Kako lahko sami pripravite veganski sladoled? - 24ur.com ... . Grabilicom za sladoled ili žlicom oblikujte kugle, poslužite i... uživajte! Recept za veganski sladoled. Možete li jesti sladoled dok ste vegani? Zatim veganski sladoled. Ovo se proizvodi od gotovo bilo koje vrste biljnog mlijeka (poput kokosovog mlijeka, bademovog... Sladoled od vanile sa karfiolom i indijskim orahom je nešto što priznajem zvuči jaako čudno, ali svi koji se usude da probaju će se oduševiti bogatim i... Kako napraviti veganski sladole ... Veganski čokoladni sladoled kojeg ćete poželjeti doručkovati ... ... Kako napraviti veganski sladole...

INFORMACIJA

AUTOR
Mikkone, Virpi
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Veganski sladoled.pdf

OPIS

Više od 80 recepata za sladolede na štapiću, instant-sladolede, sladoledne torte, ledene lizalice, sladoledne kreme, kremaste ledene napitke, sladoledne kolačiće i sendviče, razne preljeve i druge dodatke s isključivo zdravim, cjelovitim sastojcima: bez rafiniranih šećera, bez mliječnih proizvoda, bez glutena, s receptima za verzije bez orašastih plodova. Sa ili bez aparata za sladoled, za zabave, obitelj ili kao zdravi dekadentni desert za jednu osobu – ponekad samo od nekoliko vrhunski odabranih sastojaka. Od kremastih lizalica s borovnicom do slatko-slanog sladoleda s karamelom i kokicama, od trostruko čokoladnog frapea s metvicom do sladoledne torte s trešnjama – recepti se nižu, jedan bolji od drugoga, uz prelijepe fotografije samih autorica.

Želite li pročitati knjigu?Veganski sladoled u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mikkone, Virpi. Čitati Veganski sladoled Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE