Epski usponi

Epski usponi - Cleare, John | Caritasspiritistcenter.org

...sponi. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku ... Epski dvoboj, veliko razočaranje in še večji razlog za ponos - 24ur.com ... . Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. John cleare: epski usponi. Knjiga donosi pregled osvajanja nekih od najvećih i najopasnijih planinskih vrhova. Prikazani su rute i sudionici tragičnih i uspješnih uspona na Eiger, K2, Mount... JOHN CLEARE: EPSKI USPONI Knjiga donosi pregled osvajanja nekih od najvećih i najopasnijih planinskih vrhova. Prikaza ... (VIDEO) EPSKI MEČ: Đoković savladao Mareja u četvrtfinalu US... ... . Prikaza...

INFORMACIJA

AUTOR
Cleare, John
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Epski usponi.pdf

OPIS

Knjiga donosi pregled osvajanja nekih od najvećih i najopasnijih planinskih vrhova. Prikazani su rute i sudionici tragičnih i uspješnih uspona na Eiger, K2, Mount Everest, Mc Kinley i Mattehorn. Opisane su opasnosti koje na alpiniste vrebaju u fizičkom okružju (lavine, odroni, oluje, pukotine) i zdravstveni problemi koji su vezani uz boravak na velikim visinama. Knjiga je opremljena fotografijama, ilustracijama, skicama, i detaljnim kartama s penjačkim rutama koje se nalaze na običnim stranicama, stranicama na preklop i stranicama veličine postera.

Želite li pročitati knjigu?Epski usponi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cleare, John. Čitati Epski usponi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE