Dnevnik jednog rašljara

Dnevnik jednog rašljara - Sorić, Toni Ante | Caritasspiritistcenter.org

... jednog rašljara. ... iskusnih i preciznih rašljara koji mogu pomoći da osobe ne bi spavale na "opasnom" mjestu ili da na takvom mjestu ne bi odrađivale višesatne smjene ... мој есДневник · Портал за ученике и родитеље ... ... Дневник - Новини от България и света, Анализи, Видео. ... jednog rašljara. ... iskusnih i preciznih rašljara koji mogu pomoći da osobe ne bi spavale na "opasnom" mjestu ili da na takvom mjestu ne bi odrađivale višesatne smjene ... Dnevnik jednog rašljara. den9 travnja, 2019 NAJAVE, Zanimljivosti izvan Ri No Comments. objavljena je nova knjiga u izdanju Omega lana, pod naslovom "Dnevnik jednog rašljara"...

INFORMACIJA

AUTOR
Sorić, Toni Ante
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnik jednog rašljara.pdf

OPIS

Jedan od utjecaja na zdravlje pojedinca imaju određena zračenja koja mogu detektirati samo za to sposobni pojedinci a koje zovemo rašljari (rabdomanti, radiestezisti). Oni mogu detektirati geopatogena zračenja koja stvaraju podzemni vodeni tokovi te globalne geopatogene mreže (npr. čvorovi tih mreža). Malo je iskusnih i preciznih rašljara koji mogu pomoći da osobe ne bi spavale na “opasnom” mjestu ili da na takvom mjestu ne bi odrađivale višesatne smjene.

Želite li pročitati knjigu?Dnevnik jednog rašljara u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Sorić, Toni Ante. Čitati Dnevnik jednog rašljara Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE