Tom Gates – Genijalne ideje (uglavnom)

Tom Gates – Genijalne ideje (uglavnom) - Pichon, Liz | Caritasspiritistcenter.org

...s Knjiga koja slavi biljke iz cijelog svijeta! Ovaj predivno ilustrirani priručnik o začuđujućim činjenicama o prirodi slavi biljke bez kojih ne bismo mogli zamisliti svakidašnji život ... PDF Kahoot! - popis knjiga za rješavanje kvizova ... . Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Tom Gates - Genijalne ideje (uglavnom) autora Pichon, Liz. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Tom Gates - Genijalne ideje (uglavnom) je djelo autora Liz Pichon, nakladnika Školska knjiga. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Posrijedi je četvrti nastavak Toma Gatesa, svjetskog hit-serijala za djecu i mlade, britanske spisateljice i ilustratorice Liz Pichon. Vrlo u ... TOM GATES genijalne ideje(uglavnom), L. Pichon ... . Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Posrijedi je četvrti nastavak Toma Gatesa, svjetskog hit-serijala za djecu i mlade, britanske spisateljice i ilustratorice Liz Pichon. Vrlo uspješne i nagrađivane knjige o dječaku koji osvaja čitatelje humo...

INFORMACIJA

AUTOR
Pichon, Liz
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates – Genijalne ideje (uglavnom).pdf

OPIS

Posrijedi je četvrti nastavak Toma Gatesa, svjetskog hit-serijala za djecu i mlade, britanske spisateljice i ilustratorice Liz Pichon. Vrlo uspješne i nagrađivane knjige o dječaku koji osvaja čitatelje humorom i superzabavnim crtežima prevedene su na 36 jezika i prodane u više od milijun primjeraka samo u Velikoj Britaniji. Velikoj su popularnosti pridonijele i prestižne nagrade: Roald Dahl, nagrada za najsmješniju dječju knjigu, nagrada Waterstone”s za dječju knjigu godine i Red House Award za najbolju knjigu za mlade čitatelje.

Želite li pročitati knjigu?Tom Gates – Genijalne ideje (uglavnom) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pichon, Liz. Čitati Tom Gates – Genijalne ideje (uglavnom) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE