Vodič kroz religijsku diskusiju za ateiste

Vodič kroz religijsku diskusiju za ateiste - Filipović, Nikola | Caritasspiritistcenter.org

...roz religijsku diskusiju za ateiste kroz 100 poglavlja pokušava čitatelju dati kritički osvrt na religiju i Crkvu kao instituciju kroz povijest ... Časopis za filozofiju, religiju, znanost i društvenu ... ... . Autor nas vodi kroz svete tekstove katoličanstva, postavlja razumna pitanja i donosi razumne zaključke. vodiČ kroz religijsku diskusiju za ateiste 69,00 kn 62,10 kn VODIČ KROZ RELIGIJSKU DISKUSIJU ZA ATEISTE. 35,00 kn. 28,00 kn. nije dostupno. Vlastita naklada autora. Uvez: meki. Godina izdanja: 2012. Autor/i. Nikola Filipović. vodiČ kroz religijsku diskusiju za ateiste 35,00 kn 28,00 kn ... VODIČ KROZ RELIGIJSKU DISKUSIJU ZA ATEISTE - Nikola ... ... . Uvez: meki. Godina izdanja: 2012. Autor/i. Nikola Filipović. vodiČ kroz religijsku diskusiju za ateiste 35,00 kn 28,00 kn ...

INFORMACIJA

AUTOR
Filipović, Nikola
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič kroz religijsku diskusiju za ateiste.pdf

OPIS

Vodič kroz religijsku diskusiju za ateiste kroz 100 poglavlja pokušava čitatelju dati kritički osvrt na religiju i Crkvu kao instituciju kroz povijest. Autor nas vodi kroz svete tekstove katoličanstva, postavlja razumna pitanja i donosi razumne zaključke. Isusova sličnost s drugim božanstvima, Bog zna što će se dogoditi u budućnosti, Početak ljudskog roda i Nepoznavanje pojma fotosinteze su samo neki od najzanimljivijih naslova. Filipović u uvodu naglašava da je knjigu napisao kao šalabahter ateistima koji ulaze u diskusije s katolicima, ali i vjernicima koji imaju hrabrosti preispitati svoje stavove. Naglašava da mu namjera nije nikoga uvrijediti, smatra da treba poštivati se vjere, ali isto tako smatra da su vjerovanja i razlike u vjerovanjima jedan od načešćih pokretača sukoba i ratova među ljudima. Knjiga je izdana u vlastitoj nakladi od 2000 primjeraka.

Želite li pročitati knjigu?Vodič kroz religijsku diskusiju za ateiste u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Filipović, Nikola. Čitati Vodič kroz religijsku diskusiju za ateiste Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE