Mozgalice 8

Mozgalice 8 - Gračan, sandra (ur) | Caritasspiritistcenter.org

...ce /8/. Mozgalice, pitalice, zagonetke i ostali zabavni sadržaji za razmišljanje i vježbanje logike kod djece ... Mozgalice ... ... Mozgalice na Igrice123 | 8 ... ce /8/. Mozgalice, pitalice, zagonetke i ostali zabavni sadržaji za razmišljanje i vježbanje logike kod djece. Pitalice-Mozgalice. Strana 1. Nastavi niz - koji je broj sljedeći? Mozgalice su raznih vrsta, od onih koje traže prostornu percepciju - npr. kako i gdje postaviti domino pločice, preko matematičkih do logičkih i onih vizualno-percepcijskih. Za rješavanje nije potrebno... Home/Mozgalice/Mo...

INFORMACIJA

AUTOR
Gračan, sandra (ur)
DIMENZIJA
7,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Mozgalice 8.pdf

OPIS

IQ glavolomke 2 Razmišljanje može biti zabavno, to će ova knjiga i dokazati. Unutar njenih korica može se naći više od 290 mozgalica koje će testirati vaše mentalne sposobnosti na različitim stupnjevima zahtjevnosti. Mozgalice su raznih vrsta, od onih koje traže prostornu percepciju – npr. kako i gdje postaviti domino pločice, preko matematičkih do logičkih i onih vizualno-percepcijskih. Za rješavanje nije potrebno nikakvo predznanje osim poznavanja samih osnova matematike. Ono što jest potrebno za uspješno rješavanje logičko je razmišljanje u kombinaciji s koncentracijom. Dok ćete neke mozgalice riješiti unutar minute ili njih par, neke će predstavljati veći izazov, tako da nikad nećete znati što očekivati i neće vam postati dosadno. Rješenja svih mozgalica mogu se pronaći na kraju knjige.

Želite li pročitati knjigu?Mozgalice 8 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gračan, sandra (ur). Čitati Mozgalice 8 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE