Likovna umjetnost na državnoj maturi

Likovna umjetnost na državnoj maturi - Rismondo, Kristina: Nejašmić, Sanja | Caritasspiritistcenter.org

...umjetnost pisala se na državnoj maturi u srijedu, a ovaj predmet prijavilo je 1 327 maturanata i ostalih pristupnika ... Matematika na državnoj maturi | Knjižara i antikvarijat Brala | Zagreb ... . Rješenja za ove, a dakako i ostale zadatke upravo su stigla pa provjerite kako ste napisali likovnu umjetnost na maturi. Učenici 4. razreda koji se pripremaju za polaganje ispita na državnoj maturi iz likovne umjetnosti trebaju proučiti sljedeću literaturu: Damjanov, J. Likovna umjetnost: udžebnik za 1. razred gimnazije, srednje strukovne i umjetničke škole. ...umjetnost na državnoj maturi - Usklađeno s Ispitnim ... Hoću knjigu - Likovna umjetnost na državnoj maturi ... . razred gimnazije, srednje strukovne i umjetničke škole. ...umjetnost na državnoj maturi - Usklađeno s Ispitnim katalogom za likovnu umjetnost - obrađena sva područja ispitivanja: poznavanje i razumijevanje arhitekture i urbanizma (s naglaskom na namjeni vezanoj za svakodnevni život) te Analiza 555 zadataka iz hrv...

INFORMACIJA

AUTOR
Rismondo, Kristina: Nejašmić, Sanja
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Likovna umjetnost na državnoj maturi.pdf

OPIS

Priručnik za pripremu ispita državne mature iz likovne umjetnosti Usklađeno s Ispitnim katalogom za likovnu umjetnost – obrađena sva područja ispitivanja: poznavanje i razumijevanje arhitekture i urbanizma ( s naglaskom na namjeni vezanoj za svakodnevni ljudski život) te vizualnih disciplina likovne umjetnosti (slikarstva, kiparstva, grafike, dizajna i videa u kontekstu vremena i prostora.

Želite li pročitati knjigu?Likovna umjetnost na državnoj maturi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rismondo, Kristina: Nejašmić, Sanja. Čitati Likovna umjetnost na državnoj maturi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE