Kuća Pupuletovih

Kuća Pupuletovih - Borčić, Anela | Caritasspiritistcenter.org

...Pupuletovih" Anele Borčić. U zbirci priča pod naslovom koji nas odmah usmjerava lokalno "Kuća Pupuletovih" je priča s Visa, ali mogla bi biti s bilo kog drugog škoja ... Cro roman2012. 2011. 2010. ... ... "Kuća Pupuletovih" Anele Borčić - astrosailor - Blog.hr ... Pupuletovih" Anele Borčić. U zbirci priča pod naslovom koji nas odmah usmjerava lokalno "Kuća Pupuletovih" je priča s Visa, ali mogla bi biti s bilo kog drugog škoja...naravno, uz lokalna... KUĆA PUPULETOVIH. 49,00 kn. Otok kao srce tame, kao topos samoće i, osobito, samosti, kao prostor ćudljivih i mnogokad kompliciranih stvarnosti u knjizi priča Kuća Pupuletovih sržno je mjesto... Kuća Pupulet...

INFORMACIJA

AUTOR
Borčić, Anela
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća Pupuletovih.pdf

OPIS

Otok kao srce tame, kao topos samoće i, osobito, samosti, kao prostor ćudljivih i mnogokad kompliciranih stvarnosti u knjizi priča Kuća Pupuletovih sržno je mjesto literarnih interesa Anele Borčić.Njezini protagonisti – obilježeni krajolikom, davninama i nerijetko iracionalnim nasljedovanjem bure u mislima, u sjećanju, u bićima, bure koja raspiruje zlo ili navješćuje događaje – premda su istodobno u snažnoj ovisnosti o otoku kao autoritarnom prostoru vlastite definicije, svaki od sebe i po sebi tragaju za odgovorima o vlastitim svrhama i smislovima. Stoga nas nimalo ne čudi što se u pripovjedačicinim pričama tako često mijenjaju perspektive viđenja i viđenog, što zbilja abdicira pred čudesnim, a čudo opet munjevito uskače u stvarnost – upućujući nas vazda k jednom: otoku kao mentalnoj slici svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Kuća Pupuletovih u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Borčić, Anela. Čitati Kuća Pupuletovih Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE