Kraljevski apartmani

Kraljevski apartmani - Easton Ellis, Bret | Caritasspiritistcenter.org

...ski apartmani okruženi su velikim vrtom sa četinarima, stablima oraha, vinovom lozom, ukrasnim žbunjem i raznovrsnim cvećem ... Kraljevski Apartman слушать и скачать на LightAudio ... ... Apartmani Kraljevski park, Баня-Ковиляча - обновленные цены... ... ski apartmani okruženi su velikim vrtom sa četinarima, stablima oraha, vinovom lozom, ukrasnim žbunjem i raznovrsnim cvećem. Šarmantni dvorišni ćoškovi sa klupama, ljuljaškom i... Kraljevski Apartman is a Serbian heavy metal band from Belgrade. The band...

INFORMACIJA

AUTOR
Easton Ellis, Bret
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kraljevski apartmani.pdf

OPIS

Nastavak kultnog romana Manje od nuleBret Easton Ellis1985. čitatelje je šokirao i zapanjio knjigom Manje od nule, »nevjerojatno dobro napisanim prvim romanom« (New Yorker), u kojem progovara o raskalašenom, hedonističkom životu mladih u Los Angelesu 80-ih godina prošlog stoljeća. Enfant terrible suvremene američke književnosti dvadeset i pet godina nakon tog kultnog generacijskog romana donosi njegov ništa manje uzbudljiv nastavak. U dinamičnom i zbunjujućem vrtlogu događaja, ponovno na pitoresknim lokacijama Los Angelesa, ovoga puta u sasvim novim ulogama susrećemo stare, dobro poznate likove. Clay je sada uspješan scenarist koji se u grad upravo vratio iz New Yorka te sudjeluje u castingu svojega novog filma. Koliko god to pokušavao izbjeći, vrlo brzo se nađe uvučen u stari krug prijatelja: njegova bivša djevojka Blair u braku je s Trentom, biseksualnim zavodnikom i uspješnim menadžerom. Na scenu se vraćaju i Julian, ponovno ovisnik, i Rip, bivši diler. Kada Clay upozna mladu glumicu koja ne preže ni od čega da se pojavi u njegovom filmu, komplicirano i uzbudljivo klupko, puno intriga i naglih preokreta, počinje se ubrzano odmatati… Romani Breta Eastona Ellisa prevedeni su na 27 jezika, a dosad je objavio knjige Manje od nule, Pravila privlačnosti, Američki psiho, Glamorama, The Informers i Lunar park.Živi u Los Angelesu.

Želite li pročitati knjigu?Kraljevski apartmani u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Easton Ellis, Bret. Čitati Kraljevski apartmani Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE