Aromaterapija – sveobuhvatni priručnik

Aromaterapija – sveobuhvatni priručnik - Hoare, Joanna | Caritasspiritistcenter.org

...rapija - sveobuhvatni priručnik PLANETOPIJA Cijena 175,00 kn U cijenu je uključen PDV (5%) bio&bio bodovi: 17 Dodaj u košaricu Dodaj u podsjetnik O proizvodu Ovaj je holistčki priručnik sveobuhvatni vodič za sve koji se žele baviti aromaterapijom i ublažiti širok raspon tjelesnih, mentalnih i emocionalnih tegoba ... AROMATERAPIJA: sveobuhvatni priručnik ... . Aromaterapija: sveobuhvatni priručnik Sve što trebate za postizanje profesionalne stručnosti Joanna Hoare Ovaj je holistički priručnik sveobuhvatan vodič za sve koji se žele baviti aromaterapijom i ublažiti širok raspon tjelesnih, mentalnih i emocionalnih tegoba. AROMATERAPIJA-sveobuhvatni priručnik Ovaj holistički priručnik sveobuhvatan vodič za sve koji se žele baviti aromaterapijom i ublažiti širok raspon tjelesnih, mentalnih i emocionalnih tegoba. Napisan je s ... Aromaterapija - sveobuhvatni priručnik | bio&bio ... . AROMATERAPIJA-sveobuhvatni priručnik Ovaj holistički priručnik sveobuhvatan vodič za sve koji se žele baviti aromaterapijom i ublažiti širok raspon tjelesnih, mentalnih i emocionalnih tegoba. Napisan je s...

INFORMACIJA

AUTOR
Hoare, Joanna
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Aromaterapija – sveobuhvatni priručnik.pdf

OPIS

Ovaj je holistički priručnik sveobuhvatan vodič za sve koji se žele baviti aromaterapijom i ublažiti širok raspon tjelesnih, mentalnih i emocionalnih tegoba. Napisan je stručno, ali razumljivo te je primjeren kako iskusnim učiteljima i praktičarima tako i početnicima. Osim podrobnih uputa o tome kako valja birati i primjenjivati eterična ulja, ova korisna knjiga:opisuje početke aromaterapije te objašnjava njezino funkcioniranje obuhvaća bogato ilustriran pregled više od četrdeset eteričnih ulja upućuje kako stvarati vlastite mješavine donosi detaljne opise postupaka masaže odraslih i djece, popraćene fotografijama pruža precizne opise slučajeva i nudi praktične savjete za tretiranje tegoba.

Želite li pročitati knjigu?Aromaterapija – sveobuhvatni priručnik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hoare, Joanna. Čitati Aromaterapija – sveobuhvatni priručnik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE