Duhovnost – transformacija iznutra i izvana

Duhovnost – transformacija iznutra i izvana - Rami, Swama | Caritasspiritistcenter.org

...jeteta aspirant se prvo čudi istini, zatim postavlja pitanja i traži odgovore u vanjskome svijetu ... Njega iznutra i izvana: Smoothie maska | Ljepota i vitalnost ... . Otkriva da intelektualno zadovoljstvo nije dostatno i konačno postaje inspiriran za traženje istine direktno iznutra. Postavljanje pitanja prvi je korak u potrazi za istinom. CID-NOVA d.o.o. Katalog knjiga. DUHOVNOST - Transformacija iznutra i izvana. Otkriva da intelektualno zadovoljstvo nije dostatno i konačno postaje inspiriran za traženje istine direktno iznutra. Postavljanje pitanja prvi je korak u potrazi za istinom. DUHOVNOST-transformacija iznutra-izvana. ... DUHOVNOST - Transformacija iznutra i izvana | Izdavačka kuća... ... . Postavljanje pitanja prvi je korak u potrazi za istinom. DUHOVNOST-transformacija iznutra-izvana. Poput djeteta aspirant se prvo čudi Istini, zati...

INFORMACIJA

AUTOR
Rami, Swama
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Duhovnost – transformacija iznutra i izvana.pdf

OPIS

Poput djeteta aspirant se prvo čudi istini, zatim postavlja pitanja i traži odgovore u vanjskome svijetu. Otkriva da intelektualno zadovoljstvo nije dostatno i konačno postaje inspiriran za traženje istine direktno iznutra. Postavljanje pitanja prvi je korak u potrazi za istinom. Zbog duhovne prakse čovjek se ne mora odvojiti od svoje obitelji, rođaka ili društva. Ne može i ne treba sve ostaviti, svega se odreći jer mu ionako ništa ne pripada. Sve dok čovjek koristi svjetovne stvari kao sredstvo za postizanje višega cilja, neće se za njih vezati.

Želite li pročitati knjigu?Duhovnost – transformacija iznutra i izvana u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rami, Swama. Čitati Duhovnost – transformacija iznutra i izvana Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE