Michelle Obama – biografija

Michelle Obama – biografija - Mundy, Liza | Caritasspiritistcenter.org

... LaVaughn Robinson Obama ( Chicago, Illinois, 17 ... Barack Obama - Wikipedija ... . siječnja 1964.) bivša prva dama Sjedinjenih Država, te supruga 44. američkog predsjednika Baracka Obame. Ona je prva afroamerička prva dama. Rođena je i odrasla u Chicagu te pohađala i završila pravo na sveučilištima u Princetonu i Harvardu. Michelle Obama | Biografija Michelle Obama Michelle Robinson rodila se 17. siječnja 1964. godine u Chicagu u obitelji oca Frasera Robinsona III, zaposlenika u gradskom vodovodu i poznatog demokratskog stranačkog povjerenika u svojoj četvrti, te majke Marian Shields Robinson, koja je radila kao tajnica u tvrtci za prodaju preko kataloga, Spiegel. Michelle je odrasla u južnom dijelu Chicaga, ... MICHELLE OBAMA - BIOGRAFIJA - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... . Michelle je odrasla u južnom dijelu Chicaga, kao kći komunalnog radnika i majke domaćice, na Princeton se upisala u jeku rasprave o pozitivnoj diskriminaciji, a zatim ško...

INFORMACIJA

AUTOR
Mundy, Liza
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Michelle Obama – biografija.pdf

OPIS

Tko je žena koju Barack Obama zove “šefica”?Ona zna biti zabavna, oštra na jeziku, srdačna i netaktična, izričita i zahtjevna. Tko je žena koju Barack Obama naziva »šeficom«? Na ovo pitanje odgovara Liza Mundy, novinarka Washington Posta, ponudivši u ovoj biografiji veoma zanimljiv i precizan portret Prve dame SAD-a. Michelle je odrasla u južnom dijelu Chicaga, kao kći komunalnog radnika i majke domaćice, na Princeton se upisala u jeku rasprave o pozitivnoj diskriminaciji, a zatim školovanje nastavila na Pravnom fakultetu Sveučilišta Harvard. Tu se je osjećala daleko prihvaćenijom i, zajedno sa kolegama, radije bavila volontiranjem u korist siromašnih nego jurnjavom za nagradama. Biografija sadržava i niz pojedinosti iz braka najdinamičnijeg para u suvremenoj politici, koje pokazuju koliko se dobro nadopunjavaju njih dvoje: Michelle, savršeno organizirana osoba koja ulijeva strahopoštovanje, pragmatičarka koja se strogo pridržava plana, i Barack, politički šarmer sklon introspekciji koji nije u stanju baciti čarape u prljavo rublje ali stremi ka zvijezdama. Liza Mundy članica je novinarskog tima Washington Posta, u kojem više od jednog desetljeća piše o temama kao što su politika, popularna kultura i ženska pitanja.

Želite li pročitati knjigu?Michelle Obama – biografija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mundy, Liza. Čitati Michelle Obama – biografija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE