Energoterapija

Energoterapija - Miljević, Slavomir | Caritasspiritistcenter.org

...erapija na klijenta gleda kao na elektromagnetsko biće (imamo određen i mjerljiv magnetizam tijela i pojedinačnih dijelova tijelova, te smo ujedno i kombinacija mjerljivih energija različitih frekvencija) ... Knjiga ENERGOTERAPIJA autora Slavomir Cune Miljević ... ... Energoterapija - Oslobodi Um ... erapija na klijenta gleda kao na elektromagnetsko biće (imamo određen i mjerljiv magnetizam tijela i pojedinačnih dijelova tijelova, te smo ujedno i kombinacija mjerljivih energija različitih frekvencija). ENERGOTERAPIJA. Energoterapines sesijas veda energoterapeutės Viktorija Raudė ir Agnė Vėželytė. Net ir atkaklūs materialistai, savo būklei apibūdinti vartoja tokius terminus kaip ,,nebeturiu energi...

INFORMACIJA

AUTOR
Miljević, Slavomir
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Energoterapija.pdf

OPIS

Ono što se doskora smatralo nemogućim, događa se u ovoj knjizi. Događa se susret moderne medicinske misli, aktualne kvantne fizike i nečega što je koliko jučer nosilo po malo posprdan alternativni prefiks. S potpuno izjednačenim ulogama i značajem ova tri područja, slijevajući se u jedna potpuno novi i funkcionalno jedinstveni konglomerat, nude jednako tako novi, a ipak komplementarni efekt. Naizgled nedostižna i većini nerazumljiva fizikalna teorija polja na jednoj, a ljudska osobna svijest i volja na drugoj strani, bivaju ponuđeni kao jedini stvarni i neophodni uvjet za promjenu svega. Vlastite slike realnosti, osobnog zdravlja i uopće nove razine postojećeg življenja, ponajviše. Kroz ponuđeni tekst, jedan za drugim padaju svi velovi nepotrebnih mistifikacija. Njime se jednako brišu neutemeljene aktualne granice između područja neophodne samopomoći i područja u kojima se pomoć očekuje od drugih, ili pruža drugima. l to je, u biti, ono što je jedino važno razumjeti u njegovoj cjelini i iz njega preuzeti u svakodnevnu praksu. Kada je znanje, kao u ovom tekstu, ponuđeno, preostaje samo jedno. Preostaje volja i minimalna doza odlučnosti pojedinca da se ono i primjeni. Na vlastitu dobrobit, ili dobrobit cijele zajednice, svejedno je.

Želite li pročitati knjigu?Energoterapija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Miljević, Slavomir. Čitati Energoterapija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE