Dinosauri s naljepnicama – crveni

Dinosauri s naljepnicama – crveni

...i - kreativne aktivnosti - Penny Worms. Dinosaurići s naljepnicama 2 / 7094/2 - FILIP KOZINA ... Dinosauri Marini o Acquatici - Noi Dinosauri ... . II►Dino world dinosauri knjiga sa naljepnicama Ispunjena..kupljeno u mulleru za 50 kn..za ljubitelje. Crveni krst, Cerska, 3.0, 69m2, Terasa. Beograd. Opština Vračar. Crveni krst. Cerska. 69 m2Kvadratura. Dinosaurići - s naljepnicama 4. Djeca će pratiti zgode simpatičnih dinosaura i zabaviti se uz šarene naljepnice, a pritom vježbati svoje grafomotoričke sposobnosti. Uz ovaj n ... Dinosauri s naljepnicama - plavi, | Slikovnice | Knjige za djecu i mlade ... . Uz ovaj n...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Dinosauri s naljepnicama – crveni.pdf

OPIS

Zalijepi naljepnice dinosaura na prazna mjesta u slikovnici i uđi u čaroban svijet pun boja! Ove slikovnice su namijenjene djeci u dobi od 4 godine i upoznaju djecu sa svijetom dinosaura objašnjavajući njihovo podrijetlo i osobine prema samom imenu dinosaura. Naglasak je na naljepnicama koje djeca odabiru i lijepe na pravo mjesto u slikovnici.

Želite li pročitati knjigu?Dinosauri s naljepnicama – crveni u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Dinosauri s naljepnicama – crveni Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE