Ružno pače – priča sa slagalicama i zvukovima

Ružno pače – priča sa slagalicama i zvukovima

...rvi koji će recenzirati "RUŽNO PAČE - PRIČA SA SLAGALICAMA I ZVUKOVIMA" Otkaži odgovor ... Ružno pače ... . Prijava na novosti. Jednom mjesečno šaljemo Vam novosti sa sljedećim informacijama SKU: ruzno-pace-prica-sa-slagalicama-i-zvukovima Kategorije: Knjige za djecu, Mame i Bebe Oznake Djeca, Interaktivne knjige, Interaktivne Interaktivne knjige priča za čitanje, igru i slušanje osvojit će najmlađe svojim ilustracijama, slagalicama i zvučnim efektima... Držite sliku za zoom. Ružno pače - priča sa slagalicama i zvukovima,ID: EK000320170 ... Ružno pače priča - Moje dijete ... ... Držite sliku za zoom. Ružno pače - priča sa slagalicama i zvukovima,ID: EK000320170. Napišite recenziju. Cijena. 110,00 kn. U svakoj slikovnici pronađite 6 slagalica od 12 dijelova • ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Ružno pače – priča sa slagalicama i zvukovima.pdf

OPIS

U svakoj slikovnici pronađite 6 slagalica od 12 dijelova • zabavne zvukove Interaktivne knjige priča za čitanje, igru i slušanje osvojit će najmlađe svojim ilustracijama, slagalicama i zvučnim efektima, te im pružiti sate i sate zabave. Bio jednom jedan pačić koji se zbog svog izgleda osjećao drugačijim od ostalih, sve dok jednog dana, s dolaskom proljeća, svojom izuzetnom ljepotom nije iznenadio sve životinje s jezera… Želiš li poslušati njihove usklike iznenađenja? Pritisni tipku i poslušaj ih!

Želite li pročitati knjigu?Ružno pače – priča sa slagalicama i zvukovima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Ružno pače – priča sa slagalicama i zvukovima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE