Zec na mjesecu

Zec na mjesecu - Šalković, Hrvoje | Caritasspiritistcenter.org

...mjesecu book. Read 8 reviews from the world's largest community for readers ... HRVOJE ŠALKOVIĆ: Zec na mjesecu ... ... HRVOJE ŠALKOVIĆ: Zec na mjesecu ... mjesecu book. Read 8 reviews from the world's largest community for readers. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking "Zec na mjesecu" as Want to Read imati petlje - čitamo u romanu Zec na mjesecu Hrvoja Šalkovića, dobitnika V.B.Z.-ove književne nagrade. Visoko na mjesecu, iznad njihovih glava, živjeli su bogovi i promatrali ih s nevjericom. II►HRVO...

INFORMACIJA

AUTOR
Šalković, Hrvoje
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zec na mjesecu.pdf

OPIS

Jedan grad, jedno vjenčanje i jedna momačka večer… O tome kako je Teo Medenić, bagerist i vlasnik građevinske tvrtke s diplomom komparatista književnosti u džepu, prodao firmu u želji da postane pisac, o tome kako teku pripreme za vjenčanje, o zagrebačkoj špici i njezinim ušminkanim ljepoticama, o djevojkama koje nikada ne dočekaju svoje prinčeve, o snobovskim zagrebačkim kafićima, o londonskim striptizetama, o muškome prijateljstvu i urnebesnoj momačkoj večeri za koju trebate imati petlje – čitamo u novome romanu Hrvoja Šalkovića, dobitnika V.B.Z.-ove književne nagrade, Zec na mjesecu”. Šalković je – pričom o svakodnevici svoga glavnog lika, nerealizirana pisca koji piše sladunjavu odu Zagrebu i njegovim najglamuroznijim mjestima, pričom o jednom nesigurnom muškarcu, koji, na korak od ulaska u bračnu luku, želi pobjeći glavom bez obzira, i pričom o muškoj vjernosti i njezinim opačinama – ponovno napisao vedru, duhovitu i lakočitljivu knjigu. Priča je to o jednom gradu, jednom vjenčanju i jednoj momačkoj večeri. Priča koja stvarnost učas pretvara u cirkus, a cirkus se i ne trudi učiniti manje stvarnim nego što uistinu jest.

Želite li pročitati knjigu?Zec na mjesecu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Šalković, Hrvoje. Čitati Zec na mjesecu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE