Digitalna fotografija

Digitalna fotografija - Daly, Tim | Caritasspiritistcenter.org

...na fotografija, za razliku od klasične, ne koristi film već sliku "vidi" preko elektroničkog senzora kao skup binarnih podataka ... Digitalni foto okviri - MALL.HR ... . To omogućava spremanje i uređivanje slika na osobnom računalu. Danas su digitalni fotoaparati prodavaniji od klasičnih. Osim snimanja fotografija, oni često omogućuju i snimanje videa i zvuka . Sadržaj Neki digitalni fotoaparati nastavljaju proces obrade poboljšavanjem oštrine slike, a usto i sažimaju podatke koristeći JPEG algoritme. Nakon obrade, digitalna se fotografija pohranjuje (sprema na disk ili u memoriju). Prvi dio procesa, bilježenje slike senzorima ... fotografija | Hrvatska enciklopedija ... . Nakon obrade, digitalna se fotografija pohranjuje (sprema na disk ili u memoriju). Prvi dio procesa, bilježenje slike senzorima, obično je vrlo brzo, ali obrada i pohrana traju nešto Digitalna fotografija silazi na Zemlju… Primjena digitalne fotografije u reprodukcijskim medijima Ak.god. 2015/16. 1969. predstavljen prvi CCD (Charged Coupled Device), senzor sa nizom fotoosjetljivih jedinica spojenih u redove, koji pretvaraju svjetlo u električne signale. Osmisl...

INFORMACIJA

AUTOR
Daly, Tim
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Digitalna fotografija.pdf

OPIS

Jasni savjeti o tehnikama snimanja boljih digitalnih fotografija i poboljšavanje već postojećih – uključujući miješanje, stapanje i montažu, dodavanje boje i uporabu maštovitih filtara.Vodič kroz labirint tehnološkog i računalnog žargona, s jasnim prikazom hardvera i popularnih softverskih paketa. Ilustrirana nadahnjujućim projektima za one s različitim stupnjevima znanja. Sadrži poglavlja o pripremi fotografija za Internet te o objavljivanju vlastite web galerije.

Želite li pročitati knjigu?Digitalna fotografija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Daly, Tim. Čitati Digitalna fotografija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE