Mačka u obitelji

Mačka u obitelji - Francoveri, Paola | Caritasspiritistcenter.org

...u obitelji UŠTEDA 16% 29,90 kn 25,00 kn Dostupno Kratak opis Praktični priručnik za ljubitelje i vlasnike mačaka ... Jutarnji list - Prva mačka SAD-a smjestila se u Bijeloj ... ... . Podijeljen je u dvije cjeline - u prvoj Mačka kao prijatelj obrazloženi su karakter i ponašanje, odabir životinje i život u obitelji. Mačka u obitelji - Sve što trebate znati kada stignem na vaša vrata Domaća mačka je jedina životinja iz porodice mačaka koja se prilagodila pitomom životu. Zadržala je, međutim, osobine i stavove svojih divljih rođaka i nije se odrekla svojih iskonskih karakteristika ... Mačka u obitelji autora Paola Franconeri | najbolje knjige ... ... . Zadržala je, međutim, osobine i stavove svojih divljih rođaka i nije se odrekla svojih iskonskih karakteristika - individualnosti i neovisnosti. O knjizi MAČKA U OBITELJI - sve što trebate znati kad stignem na vaša vrata Domaća mačka je jedina životinja iz porodice mačaka koja se prilagodila pitomom životu. Zadržala je, međutim, osobine i stavove svojih divljih rođaka i nije se odrekla svojih iskonskih karakteristi...

INFORMACIJA

AUTOR
Francoveri, Paola
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačka u obitelji.pdf

OPIS

Mačka u obitelji – Sve što trebate znati kada stignem na vaša vrataDomaća mačka je jedina životinja iz porodice mačaka koja se prilagodila pitomom životu. Zadržala je, međutim, osobine i stavove svojih divljih rođaka i nije se odrekla svojih iskonskih karakteristika – individualnosti i neovisnosti. Mnogi je smatraju savršenom životinjom. Ona je lijepa i skladna, veliki mislilac i smiješni klaun, istovremeno zamišljena i razigrana, mrzovoljno sebična, ali i vjeran i odan prijatelj… Sve su te osobine sadržane u mački, bilo da se radi o mužjaku ili ženki, odrasloj mački ili mačiću, rasnom primjerku ili običnoj maci. Ovaj praktičan i jednostavan priručnik pomoći će osobama bez iskustva ostvariti ugodan suživot s mačkom. On sadrži sve stoje potrebno znati o mačjoj naravi, njenom odgoju, prehrani, higijeni i uljepšavanju, trudnoći, uzgoju i zdravlju.

Želite li pročitati knjigu?Mačka u obitelji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Francoveri, Paola. Čitati Mačka u obitelji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE