Disleksija – sto godina disleksije

Disleksija – sto godina disleksije - Miles, Elaine | Caritasspiritistcenter.org

...ši knjigu: Sto godina disleksije, naša namjera, i u prvom i u ovom prerađenom izdanju, bila je osvrnuti se na neke važnije promjene koje su se dogodile na području disleksije u tijeku proteklih 100 godina ... Pojam: DISFONETSKA DISLEKSIJA ... . U vremenu od 1990., kada se pojavilo prvo izdanje, došlo je ustvari do velikog napretka i u istraživanju i u praksi. Disleksija je specifična teškoća kod učenja s jednim ili više nedostataka u čitanju, slovkanju i pisanju. Popraćena je obično teškoćama u radu s brojevima, krat. ... Vaša lokacija: Početna / Proizvodi / Priručnici / DISLEKSIJA - STO GODINA DISLEKSIJE ... Disleksija se kod djece najbolje liječi s lakšim ... KATALOG :: Disleksija :: T. R. Miles, Elaine Miles ... ... . Popraćena je obično teškoćama u radu s brojevima, krat. ... Vaša lokacija: Početna / Proizvodi / Priručnici / DISLEKSIJA - STO GODINA DISLEKSIJE ... Disleksija se kod djece najbolje liječi s lakšim i zanimljivim učenjem, točnije potrebno je zabavno i vizualno učenje. Dje...

INFORMACIJA

AUTOR
Miles, Elaine
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Disleksija – sto godina disleksije.pdf

OPIS

Disleksija je tema u proučavanja u različitim zemljama sviejta i u različitim jezicima. Jedan od glavnih ciljeva bio je učiniti knjigu razumljivu običnom čitatelju. Ivzjestan stupanj stručnog izraza bio je neizbježan, ali su objašnjeni pojmovi za koje se držalo da bi nekim ljudima bili nepoznati. Nazvavši knjigu: Sto godina disleksije, naša namjera, i u prvom i u ovom prerađenom izdanju, bila je osvrnuti se na neke važnije promjene koje su se dogodile na području disleksije u tijeku proteklih 100 godina. U vremenu od 1990., kada se pojavilo prvo izdanje, došlo je ustvari do velikog napretka i u istraživanju i u praksi. Kao rezultat toga bilo je potrebno izvršiti opsežnu preradu. Ponovo smo razmotrili neke od naših ideja u prva tri poglavlja i znatno proširili ono što smo pisali o fonološkim problemima, očnim i očno-motoričkim problemima, istraživanju mozga, genetici, podtipovima i liječenju.

Želite li pročitati knjigu?Disleksija – sto godina disleksije u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Miles, Elaine. Čitati Disleksija – sto godina disleksije Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE