Medicina i putovanje zrakoplovom

Medicina i putovanje zrakoplovom - Landgraf, Rose, Aust | Caritasspiritistcenter.org

...Medicina i putovanje zrakoplovom služi prvenstveno kao udžbenik za edukaciju doktora medicine na poslijediplomskom studiju iz zrakoplovne medicine i na tečajevima za ovlaštenog zdravstvenog ispitivača zrakoplovnog osoblja ... Kos putovanje 8 dana Zrakoplovom u 2021. Kos - Hotel Koala ... ... . Pisana je vrlo razumljivo, sadrži puno dobrih ilustracija i tablica i obilje recentnih znanstvenih podataka. Knjiga "Medicina i putovanje zrakoplovom" služi prvenstveno kao udžbenik za edukaciju doktora medicine na poslijediplomskom studiju iz zrakoplovne medicine i na tečajevima za ovlaštenog zdravstvenog ispitivača zrakoplovnog osoblja. Pisana je vrlo razumljivo, sadrži puno dobrih ilustracija i tablica i obilje recentnih znanstvenih podataka. Putovanje zrakoplovom i bolesti uha, grla i nosa 191 (S. Hohner, M. Pilgramm, Detmold) 13. Trudnoæa i letenje 255 ... putovanje zrakoplovom: mogući zdravstveni rizici ... ... . Pisana je vrlo razumljivo, sadrži puno dobrih ilustracija i tablica i obilje recentnih znanstvenih podataka. Putovanje zrakoplovom i bolesti uha, grla i nosa 191 (S. Hohner, M. Pilgramm, Detmold) 13. Trudnoæa i letenje 255 (R. Huch...

INFORMACIJA

AUTOR
Landgraf, Rose, Aust
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Medicina i putovanje zrakoplovom.pdf

OPIS

Knjiga Medicina i putovanje zrakoplovom služi prvenstveno kao udžbenik za edukaciju doktora medicine na poslijediplomskom studiju iz zrakoplovne medicine i na tečajevima za ovlaštenog zdravstvenog ispitivača zrakoplovnog osoblja. Pisana je vrlo razumljivo, sadrži puno dobrih ilustracija i tablica i obilje recentnih znanstvenih podataka. Kabinsko osoblje zrakoplova za dobivanje odgovarajuće licence u zračnom prometu može ovu knjigu koristiti kao dopunski udžbenik o prijevozu bolesnika redovitom zračnom linijom, s prikazom temeljnih kliničkih slika po organskim sustavima. Piloti i kontrolori zračnog prometa, kao aktivni sudionici u zračnom prometu dobivaju dopunski udžbenik o osnovama i fiziologiji letenja, s naglaskom na problemima bioloških ritmova i leta kroz vremenske zone i ozračenosti letačkog osoblja i s preventivnim zdravstvenim mjerama na očuvanju zdravlja i održavanju radne sposobnosti.

Želite li pročitati knjigu?Medicina i putovanje zrakoplovom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Landgraf, Rose, Aust. Čitati Medicina i putovanje zrakoplovom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE