Sve o tjestenini

Sve o tjestenini - Wright, Jeni | Caritasspiritistcenter.org

...jestenini. Cijena. 140 kn ~ 19 €. Cjelovit priručnik za odabir, izradu, pripremanje i uživanje u talijanskoj tjestenini Autor : Jeni Wright Jezik: Hrvatski Broj stranica: 256 Uvez: Tvrdi Dimenzije: 23,0 ... Sve o Temi tjestenina | Kreni zdravo! ... ... ...tjestenina s maslacem ili ona s dodatnom dozom mesnih i ribljim aroma - obožavamo ih baš sve! Al dente tjestenina najbolja je i najzdravija varijanta pripreme tjestenine. Tjesteninu obožavamo na sve načine, s jednostavnim i bogatim umacima, suhu ili svježu. Upravo zato, važno je saznati koje su činjenice o omiljenoj hrani ... Sve o tjestenini ... . Upravo zato, važno je saznati koje su činjenice o omiljenoj hrani ...

INFORMACIJA

AUTOR
Wright, Jeni
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve o tjestenini.pdf

OPIS

Mnoštvo lijepih i životnih fotografija tjestenine različitih oblika i vrsta. Jedinstvena korak-po-korak metoda vodi nas kroz tajne izrade, pripreme i posluživanja tjestenine. Savjeti kako jesti tjesteninu, kako uskladiti oblike s umacima i koja vina odabrati uz pojedina jela. Sve o umacima za tjesteninu.

Želite li pročitati knjigu?Sve o tjestenini u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Wright, Jeni. Čitati Sve o tjestenini Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE