Beskrajni osjećaji i nesavršene misli

Beskrajni osjećaji i nesavršene misli - Fonseca, Rubem | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Beskrajni osjećaji i nesavršene misli autora Fonseca, Rubem ... Romanske književnosti ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! BESKRAJNI OSJEĆAJI I NESAVRŠENE MISLI. 160,00 kn 144,00 kn dostupno. Dodaj. V.B.Z. Uvez: tvrdi. Godina izdanja: 2001. O knjizi BESKRAJNI OSJEĆAJI I NESAVRŠENE MISLI. Film je pozadina neočekivana zapleta u "Beskrajnim osjećajima i nesavršenim mislima". ... Film je pozadina neočekivana zapleta u "Beskrajnim osjećajima i nesavršenim mislima". U Rio d ... BESKRAJNI OSJEĆAJI I NESAVRŠENE MISLI - Rubem Fonseca - V ... ... . ... Film je pozadina neočekivana zapleta u "Beskrajnim osjećajima i nesavršenim mislima". U Rio de Janeiru jedan redatelj već dvije godine ne snima filmove, bori se s utv...

INFORMACIJA

AUTOR
Fonseca, Rubem
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Beskrajni osjećaji i nesavršene misli.pdf

OPIS

Film je pozadina neočekivana zapleta u Beskrajnim osjećajima i nesavršenim mislima. U Rio de Janeiru jedan redatelj već dvije godine ne snima filmove, bori se s utvarama iz svoje prošlosti, te doživljava obrat svojeg života preko noći u nizu uzbudljivih pustolovina – policijiskih, erotskih i intelektualnih – kakve je poznavao samo iz detektivskih filmova zlatnog doba Hollywooda. Ovdje su skupljeni svi elementi Fonsecina djela koji ga čine jednim od najboljih brazilskih pisaca – sažetost, skepticizam, oštra percepcija stvarnosti i posvemašnje vješto vođenje priče s napetošću koja privlači čitatelja.

Želite li pročitati knjigu?Beskrajni osjećaji i nesavršene misli u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Fonseca, Rubem. Čitati Beskrajni osjećaji i nesavršene misli Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE