Euro: Europska monetarna unija i Hrvatska

Euro: Europska monetarna unija i Hrvatska - Vujčić, Boris | Caritasspiritistcenter.org

...Broz, T. (2004). '"EURO - EUROPSKA MONETARNA UNIJA I HRVATSKA" Urednik: prof ... EUROPSKA UNIJA I HRVATSKA PowerPoint Presentation ... . dr. sc. Boris Vujčić, Zagreb, Masmedia d.o.o., 2003., 219 stranica Autori: Igor Noršić, Vedran Šošić, Maja Bukovšak, Tonči Korunić i Velimir Šonje', Ekonomski pregled, 55(1-2), str. Broj stranica 219 Uvez Tvrdi uvez Naziv knjige Euro - Europska Monetarna Unija i Hrvatska Biblioteka Masmedia. Boris Vujčić rodio se 1964. u Zagrebu. dipmirao je 1988, a doktorirao 1996. na Ekonomskom fakultetu u ... Hrvatska I Europska Monetarna Unija | PDF ... . u Zagrebu. dipmirao je 1988, a doktorirao 1996. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Download to read offline. Euro evropska monetarna unija i hrvatska. 1. *Ovde unesite naziv Vase škole , na primer Elektrotehnička škola Nikola Tesla, Zrenjanin SEMINARSKI RAD Predmet: *napišite naziv predmeta Tema: EURO: EUROPSKA MONETARNA UNIJA I HRVATSKA Profesor-...

INFORMACIJA

AUTOR
Vujčić, Boris
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Euro: Europska monetarna unija i Hrvatska.pdf

OPIS

Usporedo s uvođenjem nove europske valute mijenjao se i dotadašnji odnos monetarnih i financijskih pravila pojedinih zemalja EU ali i zemalja kandidata i potencijalnih kandidata za ulazak u Uniju. Među tim zemljama nalazi se i Hrvatska. Svi hrvatski društveni subjekti od poduzeća do državne uprave trebali su sagledati moguće posljedice uvođenja EUR-a. Dakako, stvaranjem Europske monetarne unije (EMU) želi se stvoriti jedinstveno, zajedničko i povezano europsko tržište što traži i harmonizaciju propisa. Knjiga EURO objašnjava prije svega poziciju Hrvatske i Europske monetarne unije i to kroz globalno značenje EUR-a, financijska tržišta, pripreme privrednih sustava na novu EUR-o situaciju (konkretno – primjer PLIVE) i budućnost EUR-a. Knjiga ukazuje na komparativne prednosti i moguće teškoće koje će proizaći za hrvatski financijski sustav i cjelokupnu privredu.

Želite li pročitati knjigu?Euro: Europska monetarna unija i Hrvatska u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vujčić, Boris. Čitati Euro: Europska monetarna unija i Hrvatska Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE