Kako misliš, tako stvaraš i Knjiga meditacija za svaki dan u godini

Kako misliš, tako stvaraš i Knjiga meditacija za svaki dan u godini - Allen, James | Caritasspiritistcenter.org

... misliš, tako stvaraš" duhovni je klasik i najpoznatije djelo Jamesa Allena ... El Chombo - Dame Tu Cosita feat. Cutty Ranks (Official...) - YouTube ... . Mnoge meditacije - kontemplacije - iz „Knjige meditacija za svaki dan u godini" nastale su nakon Jamesovih ranih jutarnjih šetnji do Cairna, kamenitog mjesta na padini s pogledom... Pri tome su u tekstu dana kratka, ali temeljita teorijska objašnjenja i veći broj potpuno izrađenih standardnih primjera. U dodatku se mogu naći neke najvažnije tablice i niz krivulja. Kako misliš, tako stvaraš / Knjiga meditacija za svaki dan u godini. 129, ... Laži, dezinformacije I obmane! pogledajte kako su mediji ... . Kako misliš, tako stvaraš / Knjiga meditacija za svaki dan u godini. 129,00 kn. Kako u krizi prepoznati izglede za nove početke? To sunajvažnija pitanja, ujedno okosnica ove knjige u kojoj se ističe konstruktivni aspekt krize, kriza se shvaća kao izazov u Kako misliš, tako stvaraš / Knjiga meditacija za svaki dan u godini. ...

INFORMACIJA

AUTOR
Allen, James
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako misliš, tako stvaraš i Knjiga meditacija za svaki dan u godini.pdf

OPIS

Kako misliš, tako stvara: Cilj ove knjižice nastale na temelju iskustva i meditacije jest potaknuti čitatelja na otkrivanje i uviđanje istine da je – čovjek vlastiti tvorac, da stvara s pomoću misli koje odabire i podržava; da je um majstor tkalac i unutarnjeg tkanja karaktera i onoga vanjskog, okolnosti, te ako je dosad tkao iz neznanja i boli, sad može svoje tkanje početi tkati iz prosvijetljenosti i radosti. – James Allen. Knjiga meditacija za svaki dan u godini: Jamesa Allena uistinu možemo nazvati Prorokom Meditacije. U doba sukoba, užurbanosti, religijskih kontroverzi, žučnih rasprava, rituala i ceremonija, James je donio poruku Meditacije pozivajući ljude da napuste galamu i prepirke te se okrenu miroljubivom putu mira u vlastitoj duši gdje Svjetlost koja osvijetli sve koji stignu na ovaj svijet vječno svijetli onima koji svoje umorne oči odvrate od vanjske borbe i okrenu ih prema unutarnjem miru. Mnoge od ovih Meditacija nastale su nakon što bi se rano ujutro spustio iz Cairna, kamenitog mjesta na padini s pogledom na njegov dom i more, gdje je provodio dragocjene trenutke u samoći s Bogom dok je ostatak svijeta još spavao. Ostale meditacije prikupljene su iz mnogih njegovih spisa, što objavljenih, što neobjavljenih i koje su prema njegovoj želji, a vjerujemo i pod njegovim duhovnim vodstvom, uređene u knjigu namijenjenu svakodnevnom čitanju. Ova knjiga predstavlja čvrsto uporište Duhovne Istine i blagoslov svima koji je čitaju, posebice onima koji je rabe za svakodnevnu meditaciju. Njezina je velika moć u tome što predstavlja suštinu jednoga dobrog čovjeka koji je uistinu živio svaku riječ koju je napisao. – Lily L. Allen.

Želite li pročitati knjigu?Kako misliš, tako stvaraš i Knjiga meditacija za svaki dan u godini u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Allen, James. Čitati Kako misliš, tako stvaraš i Knjiga meditacija za svaki dan u godini Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE