Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri

Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri - Migliorato,Alan | Caritasspiritistcenter.org

...avi muškarci odgajaju svoje kćeri. Jesmo li izgubili i formulu za očinstvo? Očevi su prestali sudjelovati u životu svojih kćeri, a time već sama obitelj slabi ... nasaognjista‬ - Explore ... . Oca se stjeralo u kut („Pustimo ga na miru, ionako je u svom svijetu"), a brigu oko odgoja preuzela je majka. Muškarci su uzmakli pred svojom očinskom ulogom u obitelji. Zašto ova knjiga? Autor u predgovoru piše sljedeće: Odgajanje mojih triju predivnih kćeri nadahnulo me da napišem ovu knjigu. Od njih i svoje supruge mnogo sam naučio o tome što znači biti muškarac. Na stranicama koje slijede iznosim iskustva koja sam stekao, svoje uspjehe i promašaj ... Alan Migliorato: Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri ... . Od njih i svoje supruge mnogo sam naučio o tome što znači biti muškarac. Na stranicama koje slijede iznosim iskustva koja sam stekao, svoje uspjehe i promašaje, opisujući proces prelaska iz „mislim da s...

INFORMACIJA

AUTOR
Migliorato,Alan
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri.pdf

OPIS

Jesmo li izgubili i formulu za očinstvo? Očevi su prestali sudjelovati u životu svojih kćeri, a time već sama obitelj slabi. Oca se stjeralo u kut („Pustimo ga na miru, ionako je u svom svijetu“), a brigu oko odgoja preuzela je majka. Muškarci su uzmakli pred svojom očinskom ulogom u obitelji. Dakle, što se događa s pravim muškarcima? Zar je društvo promijenilo svoju ideju svega onoga što muškarca čini muškarcem ili su muškarci tijekom vremena postali slabiji? U svakom slučaju, muškarci se trebaju dublje osvijestiti po pitanju odgoja svoje djece. U ovoj ćete knjizi otkriti stvari koje nisu nužno u skladu s onim što današnje društvo smatra, kako se to voli reći, „normalnim“. Međutim, rastemo u svojoj muževnosti i svom očinstvu tek kada razbijemo granice koje nam nelagoda postavlja kada nešto treba činiti drugačije. Budite otvorena uma i dopustite mudrosti da proširi vaše vidike.

Želite li pročitati knjigu?Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Migliorato,Alan. Čitati Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE