Zvjezdana prašina

Zvjezdana prašina - Lane,Byron | Caritasspiritistcenter.org

...ana prašina. 531 likes · 19 talking about this ... Zvjezdana prašina by Neil Gaiman ... ... Dado Topić - 07 - Zvjezdana Prašina (Official Audio 1980) - YouTube ... ana prašina. 531 likes · 19 talking about this. Inspiracija, zanimljivosti, motivacija i maštanje. Naslov. Zvjezdana prašina. Urednik. Dubravko Majnarić. Zvjezdana prašina. Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizij...

INFORMACIJA

AUTOR
Lane,Byron
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvjezdana prašina.pdf

OPIS

Charlie Besson napet je i znoji se pred razgovor za nadrealan posao. Parkiran je pred ulazom u hollywoodsku vilu Kathi Kannon, kazališne i filmske zvijezde i najgore odjevene osobe prema mišljenju časopisa People. Ona je glumica kojoj je potrebna pomoć, a on samotnjak s margine kojem su potrebne smjernice. Kathi je ikona, autorica bestsellera i nagrađivana filmska zvijezda, najpoznatija po ulozi svećenice u jednom SF blockbusteru. No poznata je i po još jednoj ulozi: ulozi skandalozne pripadnice hollywoodskog plemstva. Charlie dobiva posao svojih snova i upušta se u pustolovinu ispunjenu kasnonoćnim šopingom, putovanjima u zadnji čas jer netko želi vidjeti auroru borealis, ali i procesom inicijacije u najsvetije od hollywoodskih plemena: pleme osobnih pomoćnika. Međutim, Kathi ubrzo postaje puno više od šefice i kako se njihov odnos produbljuje, tako se bliži vrijeme da Charlie donese odluku. Hoće li uvijek biti na marginama života i odluka ili će napokon i on preuzeti glavnu ulogu u svom životu? Zabavan i neopisivo oštar, ovo je roman koji, kao i zvijezdao kojoj govori, očarava i veseli, slama srce i donosi nadu. O autoru romana Zvjezdana prašina: BYRON LANE kazališni je pisac i scenarist. Radio je i kao novinar i osobni asistent glumačkih zvijezda, uključujući i pokojnu Carrie Fisher. Rodom je iz New Orleansa, a živi u Los Angelesu, s dečkom i udomljenom kujicom Tildom. Ovo je njegov prvi roman.

Želite li pročitati knjigu?Zvjezdana prašina u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lane,Byron. Čitati Zvjezdana prašina Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE