Mala čajana u Tokiju

Mala čajana u Tokiju - Caplin, Julie | Caritasspiritistcenter.org

...ana u Tokiju - Zgrabite putovnicu i uputite se u zemlju očaravajućih, blistavih nebodera, toplih zdjelica miso-juhe koja grije dušu i ljubavne priče od koje će vam se zavrtjeti u glavi, ali ju nećete moći ispustiti iz ruku ... Ljubica Kovačević - Sobra, Otok Mljet, Croatia (723 books) ... . Fioni, blogerici za putovanja, Japan je oduvijek bio na vrhu popisa mjesta koja mora... Knjige > Književnost > Romani > Mala čajana u Tokiju. Mala čajana u Tokiju. Julie Caplin. I jedna mala čajana koja je u svojoj skromnosti i ljepoti sve samo ne "mala"… O knjizi. "Zgrabite putovnicu i uputite se u zemlju očaravajućih, blistavih Mala čajana u Tokiju apsolutno je neodoljiva i savrše ... Mala čajana u Tokiju Julie Caplin - Knjiški Moljac ... . I jedna mala čajana koja je u svojoj skromnosti i ljepoti sve samo ne "mala"… O knjizi. "Zgrabite putovnicu i uputite se u zemlju očaravajućih, blistavih Mala čajana u Tokiju apsolutno je neodoljiva i savrše...

INFORMACIJA

AUTOR
Caplin, Julie
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala čajana u Tokiju.pdf

OPIS

Zgrabite putovnicu i uputite se u zemlju očaravajućih, blistavih nebodera, toplih zdjelica miso-juhe koja grije dušu i ljubavne priče od koje će vam se zavrtjeti u glavi, ali ju nećete moći ispustiti iz ruku. Fioni, blogerici za putovanja, Japan je oduvijek bio na vrhu popisa mjesta koja mora posjetiti. Kad joj se ukaže prilika za putovanje s plaćenim troškovima, učini joj se to kao ostvarenje sna. Tako je sve do trenutka kada stiže u živopisni Tokio i nađe se licem u lice s čovjekom koji joj je prije deset godina slomio srce, predivnim fotografom Gabeom. Iako bi željela da nije tako, Fiona ne može izbrisati tugu koja je ostala kao posljedica njihova posljednjeg susreta. No, okruženi hramovima i oblacima nježnih svjetloružičastih trešnjinih cvjetova, mogu li Fiona i Gabe početi gledati život – i jedno drugo – novim očima?

Želite li pročitati knjigu?Mala čajana u Tokiju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Caplin, Julie. Čitati Mala čajana u Tokiju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE