Zakazano

Zakazano - Volckmer, Katharina | Caritasspiritistcenter.org

... je pucanj upozorenja modernog romana." - The Slant "Knjiga čija je sudbina da uđe na popis velikih monologa povijesti književnosti ... Slobodna Dalmacija - Danas se u svemir lansira skupo čudo ... ... . Da je pripovjedač Dostojevskijevih Zapisa iz podzemlja čitao Thomasa Bernharda i Maggie Nelson, možda je mogao prizvati tekst hrabar poput ovoga." - Carlos Fonseca Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Zakazano autora Volckmer, Katharina. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! "Naučite definiciju ""zakazano"". Provjerite izgovor, sinonime i gramatiku. Pregledajte primjere upotrebe 'zakazano' u velikom hrvatski korpusu." Susret je zakazan, a ... Katharina Volckmer: Zakazano (iliti priča o židovskoj kiti ... ... . Provjerite izgovor, sinonime i gramatiku. Pregledajte primjere upotrebe 'zakazano' u velikom hrvatski korpusu." Susret je zakazan, ali ne samo glavnoj junakinji britkog i bespoštedno duhovitog romana Katharine Volckmer - nego i svima onima koji se ne boje knjiga sposobnih da sve konvencije prodrmaju i okrenu naglav...

INFORMACIJA

AUTOR
Volckmer, Katharina
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zakazano.pdf

OPIS

Susret je zakazan, ali ne samo glavnoj junakinji britkog i bespoštedno duhovitog romana Katharine Volckmer – nego i svima onima koji se ne boje knjiga sposobnih da sve konvencije prodrmaju i okrenu naglavce! U najdelikatnijem trenutku i položaju, dok leži u londonskoj ordinaciji ne videći mnogo više od tjemena doktora Seligmana, mlada će Njemica s njime podijeliti priču svojeg života: furiozan monolog o krivnji i žudnji, tijelu i sramu, ljubavi i svemu onome što se krije iza riječi sloboda. Ali, može li si tu slobodu i priuštiti? Kolika je cijena odmetanja od onoga što se čini neupitnim i zadanim? I kako joj u toj pobuni mogu pomoći jedno neočekivano nasljedstvo i čovjek poput doktora Seligmana? Urnebesni smijeh i smrtna ozbiljnost u prvijencu Katharine Volckmer isprepleteni su toliko vješto da je priču o tragediji povijesti nemoguće odvojiti od fantazija o Hitlerovu pimpeku, a breme despotske obitelji od ljekovitih svojstava vjeveričjih repova. Dok pun subverzivnog smijeha i lude seksualne energije prebire po osjetljivoj tipkovnici 21. stoljeća, roman Zakazano prozni je Molotovljev koktel bačen u bedem krutih identiteta, jedna od najduhovitijih i najzapaljivijih knjiga koje ste u dugo vremena čitali.

Želite li pročitati knjigu?Zakazano u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Volckmer, Katharina. Čitati Zakazano Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE