Žabarska noć

Žabarska noć - Fuchs, Bartol | Caritasspiritistcenter.org

...abarska noć je naravno i gastronomski praznik ... Žabarska noć - Bartol Fuchs: knjiga | KorisnaKnjiga.com ... ... 43. Žabarska noć i 26. dječja žabarska | Općina Lokve ... abarska noć je naravno i gastronomski praznik. Poslužuju se pohani žablji kraci u velikim količinama. Ponovno bez pretjerivanja moram zaključiti da su to bili najbolji žablji kraci koje sam ikada jeo u životu. Žabarska noć u Lokvama 2014. Najpoznatije događanje u Lokvama, pitoresnom mjestu u Gorsk...

INFORMACIJA

AUTOR
Fuchs, Bartol
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Žabarska noć.pdf

OPIS

Živopisni Klekov Laz u Gorskom kotaru malo je mjesto u kojem vrijeme teče sporo, ljudi se svi međusobno poznaju i zajedno planiraju glavni događaj godine, Žabarsku noć, u kojoj će također sudjelovati svi. Pastoralnu idilu neočekivano prekidaju umorstva koja inspektor Cuculić mora hitno riješiti, prije nego što se niz smrti nastavi. Žabarska noć prvi je roman u serijalu Lujzijana o umorstvima u Gorskom kotaru.

Želite li pročitati knjigu?Žabarska noć u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Fuchs, Bartol. Čitati Žabarska noć Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE