Peta žena

Peta žena - Mankell,Henning | Caritasspiritistcenter.org

...Mankell - Peta žena [Audio Knjiga] (1. deo) 1/2 ... Evidence - PETA Kills Animals ... ... PETA Deutschland e.V. ... Mankell - Peta žena [Audio Knjiga] (1. deo) 1/2. Смотреть позже. Поделиться. Unfortunately, Peta stopped shooting scenes somewhere during late 2016 and early 2017. It's believed she became pregnant and had left the industry withou...

INFORMACIJA

AUTOR
Mankell,Henning
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Peta žena.pdf

OPIS

Roman Peta žena šesti je slučaj istražitelja Kurta Wallandera. U afričkom samostanu brutalno su ubijene četiri redovnice i neidentificirana peta žena čiju je smrt policija zataškala. U Švedskoj, godinu dana poslije, inspektor Kurt Wallander zbunjen je i zgrožen dvama ubojstvima: Holger Eriksson, umirovljeni trgovac automobilima i promatrač ptica, nabijen je na bambusove kolce u jarku iza svoje kuće, a drugo pronađeno tijelo pripada nestalom vlasniku cvjećarnice, koji je zadavljen i vezan za drvo. Jedini tragovi koje Wallander može pratiti su lubanja, dnevnik i fotografija trojice muškaraca. Slijedi slučaj koji će testirati Wallanderovu snagu i strpljenje jer, kako bi razriješio ova ubojstva, morati razriješiti misterij pete žene iz afričkog samostana. O autoru romana Peta žena: HENNING MANKELL najuspješniji je švedski pisac kriminalističkih romana svih vremena, koji je vrhove svjetskih ljestvica najprodavanijih knjiga osvojio godinama prije nego što je taj žanr iz skandinavskih zemalja osvojio svijet. Od njega su učile mnoge današnje spisateljske zvijezde, ali malo mu se tko uspio približiti u spisateljskoj vještini. Neki su njegovi romani ekranizirani i u Švedskoj i u Velikoj Britaniji, gdje je glavnoga junaka utjelovio slavni Kenneth Branagh. Henningu Mankellu na hrvatski su do sada prevedeni romani Ubojica bez lica, Psi iz Rige, Bijela lavica, Čovjek koji se smiješio, Na pogrešnom tragu, Ubojstvo na Ivanjsku noć, Talijanske cipele i Povratak učitelja plesa. Preminuo je u listopadu 2015. godine.

Želite li pročitati knjigu?Peta žena u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mankell,Henning. Čitati Peta žena Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE