Ulov

Ulov - Logan, T. M. | Caritasspiritistcenter.org

... ... UlovDomov.cz - Pronájmy bytů a spolubydlení na jedné mapě ... ... UlovDomov.cz - Pronájmy bytů a spolubydlení na jedné mapě ... ератор: Reklama_Ulov. Ры...

INFORMACIJA

AUTOR
Logan, T. M.
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ulov.pdf

OPIS

Ed je oduševljen što će upoznati zaručnika svoje kćeri jedinice. Ryan se doima kao savršen budući zet. Postoji samo jedan problem: nešto nije u redu s njim. Nešto je mračno skriveno u sjeni njegovih očiju. A čini se da to samo Ed primjećuje. Prestravljen mogućnošću da mu je kći u vezi sa psihopatom, istodobno se boreći s demonima iz prošlosti koji ga svakodnevno optužuju da je kriv za smrt trogodišnjega sina, Ed pokušava otkriti Ryanovu mračnu stranu. Ali nitko mu ne vjeruje. Što dublje kopa po tajnovitoj prošlosti budućega zeta, to se više otuđuje od kćeri i ostatka obitelji koja je uvjerena da je Ryan savršen muškarac. Je li Ed tek pretjerano zaštitnički nastrojen otac ili Ryan doista skriva mračnu tajnu?

Želite li pročitati knjigu?Ulov u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Logan, T. M.. Čitati Ulov Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE