Izložena pošasti

Izložena pošasti - Cornwell, Patricia | Caritasspiritistcenter.org

...na pošasti book. Read 760 reviews from the world's largest community for readers ... Spisak knjiga po naslovu - Pastebin.com ... . Kada radnici na odlagalištu smeća pokraj Richmonda pronađu izmasa... Click to enlarge. Patricia Cornwell. Izložena pošasti. U romanu Izložena pošasti, Doktorica Kay Scarpetta, međutim, vođena je djelomice sitnim razlikama u načinu na koji je počinjen zločin. Djelomice svojom ženskom intuicijom, usmjerit će istragu u posve... Izložena pošasti osmi je slučaj dokt ... IZLOŽENA POŠASTI - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... ... Izložena pošasti osmi je slučaj dokt...

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Izložena pošasti.pdf

OPIS

Kada radnici na odlagalištu smeća pokraj Richmonda pronađu izmasakrirani torzo bez glave, ruku i nogu, među istražiteljima zavlada uvjerenje da se radi o još jednom u dugogodišnjoj seriji istovjetnih ubojstava koja su se iz Irske preselila u Sjedinjene Države. Doktorica Kay Scarpetta, međutim, vođena djelomice sitnim razlikama u načinu na koji je počinjen zločin, a djelomice svojom ženskom intuicijom, usmjerit će istragu u posve drugom smjeru. Kakvu ulogu u svemu tome imaju slike odsječenih dijelova tijela koje glavna sudska patologinja prima preko Interneta, opaka virusna bolest koja se pojavljuje na otočiću Tangier te reklamne bočice aromaterapijskog raspršivača koje poštom stižu u Ured glavnog sudskog patologa? Svi djelići slagalice poklopit će se tek nakon dugotrajne potrage kanalima cyber-spacea, koordinirane akcije saveznih organizacija za zarazne bolesti i opsežnih laboratorijskih analiza mikroskopskih čestica koje je doktorica Scarpetta pronašla na tijelu žrtve. Konačni obračun, koji će dovesti do rješenja ovih stravičnih zločina, ponovno će spletom okolnosti dovesti šeficu sudske patologije licem u lice s ubojicom. Sve to vrijeme Kay Scarpetta vodi tešku bitku i na polju vlastitih osjećaja, nastojeći se riješiti tereta prošlosti i neprekidnog bijega od odgovornosti koju nosi veza s netom razvedenim ljubavnikom Bentonom Wesleyjem, kako bi na ruševinama svog života mogla izgraditi nešto novo i vrijedno truda. Izložena pošasti osmi je slučaj doktorice Kay Scarpetta, sudske patologinje koja u muškom svijetu detektiva osvaja svojom predanošću i čvrstinom, dok u privatnom životu plijeni ranjivošću i suptilnošću.

Želite li pročitati knjigu?Izložena pošasti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cornwell, Patricia. Čitati Izložena pošasti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE