Učimo o godišnjim dobima

Učimo o godišnjim dobima - Borić,Neven | Caritasspiritistcenter.org

...e klince predškolskog uzrasta želite učiti o godišnjim dobima mi imamo sjajnu ideju koja je jednako i zabavna i poučna ... Father Jape в Твиттере: «Pre Tvitera nisam znao da ljudi imaju...» ... . Ideju smo pronašli na 123homeschool4me blogu. Serija slikovnica o godišnjim dobima, vrlinama i očuvanju prirode, razigrani su i bogato ilustrirani tekstovi koji na poučan i inteligentan način Narudžbenica: UČIMO O GODIŠNJIM DOBIMA. Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što ... Download Bruno Petrali - Pjesma O Godišnjim Dobima - BiffHard.click ... . Odgovorit ćemo vam u što ...

INFORMACIJA

AUTOR
Borić,Neven
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Učimo o godišnjim dobima.pdf

OPIS

Učimo o godišnjim dobima Kroz knjigu nas vodi gospođa Sova i poručuje: U prirodi se tijekom godine neprestano događaju promjene. Svako godišnje doba donosi novosti. Odabrala sam priče koje prate izmjenu godišnjih doba i doživljaje naših malih prijatelja. Zabavite se uz priče, a ja ću na kraju svake izreći poneku mudru misao – ipak sam ja sova! Razmislite i sami o poukama svake priče i razgovarajte o tome s prijateljima. Uživajte u učenju i druženju!

Želite li pročitati knjigu?Učimo o godišnjim dobima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Borić,Neven. Čitati Učimo o godišnjim dobima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE