CD Hrvatski s Cvrčkom

CD Hrvatski s Cvrčkom

...IVNI CD HRVATSKI S CVRČKOM Predstavljamo edukativni multimedijalni CD namijenjen đacima ... S učenjem jezika najbolje je početi prije 7. godine života ... ... . Kroz niz igara i kvizova koji se nalaze na ovom CD-u Cvrčak i vesela ekipa njegovih pomoćnika vode đake kroz gradivo iz Hrvatskog jezika za 1., 2., 3. i 4. razred osnovne škole. Iako je CD namijenjen pri | 67445-CV Interaktivni CD Hrvatski s Cvrčkom Interaktivni CD Hrvatski s Cvrčkom 0 ( Još nema recenzija. ) 49,99 kn Predstavljamo edukativni multimedijalni CD namijenjen đacima. Kroz niz igar ... Hrvatski s Cvrčkom - Download ... . ) 49,99 kn Predstavljamo edukativni multimedijalni CD namijenjen đacima. Kroz niz igara i kvizova koji se nalaze na ovom CD-u Cvrčak i vesela ekipa njegovih pomoćnika vode đake kroz gradivo iz Hrvatskog jezika za 1., 2., 3. i 4. razred osnovne škole. Naru...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
CD Hrvatski s Cvrčkom.pdf

OPIS

Predstavljamo edukativni multimedijalni CD namijenjen đacima. Kroz niz igara i kvizova koji se nalaze na ovom CD-u Cvrčak i vesela ekipa njegovih pomoćnika vode đake kroz gradivo iz Hrvatskog jezika za 1., 2., 3. i 4. razred osnovne škole. Iako je CD namijenjen prije svega spomenutim razredima, zbog atraktivnih i zabavnih igara bit će sigurno zanimljiv i starijoj te mlađoj djeci željnoj znanja.

Želite li pročitati knjigu?CD Hrvatski s Cvrčkom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati CD Hrvatski s Cvrčkom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE