Cvrčkova vježbalica Priroda i društvo 1

Cvrčkova vježbalica Priroda i društvo 1

...a vježbalica Priroda i društvo is developed by Adobe Systems Incorporated ... 1. razred / Priroda i društvo / Priroda i očuvanje okoliša ... . The most popular version of this product among our users is 1.0. The name of the program executable file is uvod01v.1.exe. Cvrčkova vježbalica - Priroda i društvo 1 je djelo autora Dubravka Šereg, Davor Kostanjevac, nakladnika Naklada Cvrčak. Kako bi sve skupa prošlo što bezbolnije tu je Cvrčkova vježbalica iz Prirode i društva za prvi razred. Cvrčkova vježbalica - Priroda i društvo 1. Dubravka Šereg, Davor Kost ... Cvrčkova vježbalica hrvatski-priroda-matematika-mozgalice... ... . Cvrčkova vježbalica - Priroda i društvo 1. Dubravka Šereg, Davor Kostanjevac. Priroda i društvo je nešto što se uči od samog rođenja, ali tek u škols...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Cvrčkova vježbalica Priroda i društvo 1.pdf

OPIS

Priroda i društvo je nešto što se uči od samog rođenja, ali tek u školskim klupama dolazi do sistematizacije tog znanja. Kako bi sve skupa prošlo što bezbolnije tu je Cvrčkova vježbalica iz Prirode i društva za prvi razred. Vježbenica je prepuna zadataka i pitanja pa će omogućiti i onima koji već dobro znaju gradivo da ga savladaju još bolje i postaju najbolji. Onima koji više vole druge predmete vježbalica će omogućiti da savladaju gradivo i uhvate korak s kolegama. Na njoj je radio tim iskusnih učitelja, pedagoga i dizajnera čiji je cilj bio da mališanima na što jednostavniji i neposredniji način približe zadano gradivo i kroz niz zadataka usade veselje učenja i želju za savladavanjem dodatnih nastavnih sadržaja. Za razliku od sličnih izdanja ove vježbenice sadrže i makete za slaganje što omogućuje djeci da uz gradivo vježbaju i mikromotoriku.

Želite li pročitati knjigu?Cvrčkova vježbalica Priroda i društvo 1 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Cvrčkova vježbalica Priroda i društvo 1 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE