Labirint

Labirint - Moss, Kate | Caritasspiritistcenter.org

...ринт, Москва. 60,053 likes · 692 talking about this ... Книготорговый и издательский холдинг «Лабиринт» ... ... Лабиринт - Home ... ринт, Москва. 60,053 likes · 692 talking about this. Вер...

INFORMACIJA

AUTOR
Moss, Kate
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Labirint.pdf

OPIS

Tri tajne. Dvije žene. Jedan Gral. Srpanj 1209.: u Carcassonneu šesnaestogodišnjoj djevojci otac poklanja tajanstvenu knjigu za koju tvrdi da sadrži tajnu pravoga Grala. Premda Alaďs ne može razumjeti u njoj skrivene čudne riječi i simbole, zna da joj je sudbina skrbiti o njoj.Bit će potrebno veliko odricanje i vjera kako bi se sačuvala tajna labirinta – tajna koja seže tisućama godina u prošlost, u pustinje drevnog Egipta. Srpanj 2005.: Alice Turner se tijekom arheoloških iskapanja u planinama iznad Carcassonnea spotiče preko dva kostura. U skrivenoj grobnici, u kojoj leže kosti u raspadanju, nju obuzima neodoljivi osjećaj prisutnosti zlih sila i jezovita spoznaja da, koliko god se to nemogućim činilo, na neki način može razumjeti tajanstvene u kamen uklesane drevne riječi. Prekasno, Alice shvaća da je pokrenula zastrašujući slijed događanja koja ne može obuzdati i da joj je sudbina nerazmrsivo povezana sa sudbinom Katara koji su živjeli prije 800 godina.

Želite li pročitati knjigu?Labirint u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Moss, Kate. Čitati Labirint Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE