8D Metoda

8D Metoda - Buntak, Krešimir | Caritasspiritistcenter.org

...e: Global 8D Metoda je izvorno metoda rešavanja problema kompanije FORD ... Raport 8D skuteczna metodyka rozwiązywania problemów ... ... 8D - Quality-Management.pl | Metoda rozwiązywania problemów 8D ... e: Global 8D Metoda je izvorno metoda rešavanja problema kompanije FORD. Metoda se naslanja na dugu tradiciju ovakvih alata, kao što su Ishikawa dijagram i drugi „uzrok/efekat" alati. The 8D problem solving process is a detailed, team oriented approach to solving critical problems in the production process. The strength of the 8D process lies in its structure, discipline and methodology. 8D meto...

INFORMACIJA

AUTOR
Buntak, Krešimir
DIMENZIJA
5,6 MB
NAZIV DATOTEKE
8D Metoda.pdf

OPIS

8D Metoda Vodič za uspješno rješavanje reklamacija i nesukladnosti u poslovanju Završetak jednog posla ili projekta nosi sa sobom čitav niz novih znanja, iskustava i osjećaja koje članovi tima žele nesebično podijeliti svima koji su spremni slušati ili čitati o tome. I ova knjiga, udžbenik, jedno je takvo djelo nastalo iz projekta, sa željom autora da podijele sa čitateljima ono što su naučili i svladali. Knjiga nije zamišljena samo da služi kao vodič pri učenju studentima čiji je interes vezan uz poslovanje i upravljanje, posebno u području sustava upravljanja kvalitetom, već i da bude vodič onim stručnjacima koji se u svakodnevnom poslovanju susreću s problemima nesukladnosti i reklamacija. Cilj je da ovaj vodič bude alat koji će stručnjaci rado nositi i koristiti kao pomoć prilikom rješavanja problema u poslovanju. Kroz dugi niz godina proučavanja i analiziranja primjena pojedinih alata i tehnika u rješavanju problema i donošenju odluka u poslovanju, autori su došli do saznanja da se menadžerski alati vrlo rijetko koriste i da je većina odluka donesena na temelju intuicije. Svjesni da se kvalitetno može upravljati jedino ako se donose odluke na temelju dokaza i činjenica, a to znači primjenom rezultata dobivenih korištenjem odgovarajućih menadžerskih alata, odlučili su napisati niz knjiga – vodiča čija je namjena pomoć u savladavanju primjene menadžerskih alata kako bi se mogli koristiti u svakodnevnom poslovanju.

Želite li pročitati knjigu?8D Metoda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Buntak, Krešimir. Čitati 8D Metoda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE