Na svijetu je mnogo boja i svaka je boja moja – pričamo o različitostima

Na svijetu je mnogo boja i svaka je boja moja – pričamo o različitostima - Borić, Neven | Caritasspiritistcenter.org

... Lidija, željna boje i života nailazi na Ježa Boje Bež, žitelja Kolorije koji je uvodi u sasvim novi svijet, pun boja te joj otkriva da postoji pravi, istinski život izvan pravila zabludjela despota Delirija ... Pregovori u Neumu: 'Ozračje je pozitivno, ali i ozbiljno. Na stolu je... ... . Hrabra ovčica na povratku u svoju neobojenu zemlju učini spasonosno djelo i s pomoću čudesna... Na svijetu je mnogo boja i svaka je boja moja-Pričamo o mrazličitostima ; ilustracije Fotolia. Neven Borić - Na svijetu je mnogo boja i svaka je boja moja : pričamo o različitostima. 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. ...Mojim klincima nisu strani niti pojam LGBT niti različitih boja kože, razli ... Knjige za djecu, mlade i tinejdžere - Knjige za djecu - Slikovnice - Na... ... . Neven Borić - Na svijetu je mnogo boja i svaka je boja moja : pričamo o različitostima. 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. ...Mojim klincima nisu strani niti pojam LGBT niti različitih boja kože, različitih i kod nas je isto tak. pričamo o nečemu tek kad se mali susretne s tim i ima na red, naprosto nije iskrsnulo. nazalost, mnogo j...

INFORMACIJA

AUTOR
Borić, Neven
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Na svijetu je mnogo boja i svaka je boja moja – pričamo o različitostima.pdf

OPIS

Na svijetu je mnogo boja i svaka je boja moja – pričamo o različitostima Slikovnica nam govori o predstavljanju svijeta koji je prepun različitosti, prihvaćanju različitosti, učenju od drugih i drugačijih. „Na svijetu je mnogo boja i svaka je boja moja“ slikovnica je koja na duhovit i razigran način priča o različitostima i djeci vjerno prikazuje opreku dva svijeta. Jednog, koji vlada u Zelenzemlji, gdje kralj zabranjuje boje, te drugog, koji je prepun boja i različitosti, a nalazi se u zemlji Koloriji. Kralj Delirije III. svojim je zakonima zakinuo svoj narod za ono najljepše na svijetu, a to je život sam po sebi raznolik i pun boja, dok je u zemlji Koloriji na vlasti dobra kraljica Kolorina II. koja je blaga i zapravo ne vlada već je ravnopravni dio svih živih bića koje uživaju u punini života. Ovčica Lidija, željna boje i života nailazi na Ježa Boje Bež, žitelja Kolorije koji je uvodi u sasvim novi svijet, pun boja te joj otkriva da postoji pravi, istinski život izvan pravila zabludjela despota Delirija. Hrabra ovčica na povratku u svoju neobojenu zemlju učini spasonosno djelo i s pomoću čudesna napitka vrati kralju ljudsko lice. Slikovnica je ovo divne pouke koja će male poučiti kako se nikad ne smiju predavati u svojoj želji da i oni učine svijet boljim, te da je najveći dar života biti drugačiji i istovremeno uživati u različitosti.

Želite li pročitati knjigu?Na svijetu je mnogo boja i svaka je boja moja – pričamo o različitostima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Borić, Neven. Čitati Na svijetu je mnogo boja i svaka je boja moja – pričamo o različitostima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE