Prve riječi 1-2 – zečići i kompjutor

Prve riječi 1-2 – zečići i kompjutor - Šokota, Đurđica (ur.) | Caritasspiritistcenter.org

...IĆI I KOMPJUTOR - prve riječi - slikovnica Stranice tvrdih listova ... Первые тесты инженерной версии процессора Эльбрус-16С / Хабр ... ... kompjutor - Самое интересное в блогах ... IĆI I KOMPJUTOR - prve riječi - slikovnica Stranice tvrdih listova. ZEČIĆI I KOMPJUTOR - prve riječi - slikovnica. Cijena. 20 kn ~ 3 €. Tvrdokartonirana slikovnica "ZEČIĆI I KOMPJUTOR" jedna je od četiri slikovnice iz zbirke "Prve riječi", a koja je namijenj...

INFORMACIJA

AUTOR
Šokota, Đurđica (ur.)
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Prve riječi 1-2 – zečići i kompjutor.pdf

OPIS

Tvrdokartonirana slikovnica “ZEČIĆI I KOMPJUTOR” jedna je od četiri slikovnice iz zbirke “Prve riječi”, a koja je namijenjena našim mališanima. U slikovnici su na vrlo živ, zabavan i ilustrativan način prikazane svakodnevne situacije iz dječje radne igraonice, gdje se djeca susreću sa svim rekvizitima kojima se služe pri početnom radu na kompjutoru. Tako mališani dobivaju prve predodžbe i slike koje ih uvode u računalni svijet.

Želite li pročitati knjigu?Prve riječi 1-2 – zečići i kompjutor u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Šokota, Đurđica (ur.). Čitati Prve riječi 1-2 – zečići i kompjutor Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE