Djeca s Kozare

Djeca s Kozare - Leljak, Roman | Caritasspiritistcenter.org

...s Kozare i iz "dignutih" srpskih sela počela su masovno umirati odmah po dolasku u logor, još dok su bila s majkama ... Jedan komentar za Ivo Anić: Djeca s Kozare ... . Bez hrane i vode, bez higijene i lijekova, nije im ni moglo biti spasa, iako su... Djeca su umirala u nezamislivim mukama. Ustaše bi ujutro samo ušli u sobe s dekama i kupili mrtvu Kozara i dan danas traži preko tisuću i sedamstotina izgubljene djece s Kozare, a na ovu me priču i... Ukoliko vam se sviđa rad nekadašnje GLS Televizije, molimo Vas da se pretplatite na naš kanal! ... Da li je "Dara iz Jasenovca" plagijat "Djece Kozare" ... ... Ukoliko vam se sviđa rad nekadašnje GLS Televizije, molimo Vas da se pretplatite na naš kanal!...

INFORMACIJA

AUTOR
Leljak, Roman
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeca s Kozare.pdf

OPIS

Djeca s Kozare Knjiga + DVD sa dokumentarnim filmom. Nova saznanja o sudbini djece s Kozare čije su životne tragedije tema mnogih povijesnih istraživanja, knjiga i članaka.

Želite li pročitati knjigu?Djeca s Kozare u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Leljak, Roman. Čitati Djeca s Kozare Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE