Tik Tok Book

Tik Tok Book - Grgić, Velimir | Caritasspiritistcenter.org

...едние твиты от Libs of Tik Tok (@libsoftiktok) ... ПРИКОЛЫ В ТИК ТОК ДЛЯ ВЗРОСЛЫХ tiktok тикток #приколы... ... ... Скачать TikTok бесплатно ... едние твиты от Libs of Tik Tok (@libsoftiktok). Independent journalist bringing...

INFORMACIJA

AUTOR
Grgić, Velimir
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tik Tok Book.pdf

OPIS

Tik Tok Book “TikTok Book” prva je ozbiljna knjiga na svijetu o najbrže rastućoj aplikaciji – na svijetu! TikTok je instaliran na čak milijardu i pol mobitela, a aktivno ga koristi više od 800 milijuna ljudi! U knjizi su predstavljene najveće zvijezde, trendovi, izazovi, ključni pojmove i hashtagovi TikToka. Kako je i zašto rođen baš u Kini, zašto su ga u SAD-u željeli zabraniti i u tome nisu uspjeli, kako se njime služe svjetske glazbene zvijezde? U knjizi donosimo i Malu školu TikToka, praktični savjetnik kako se aplikacija učinkovito koristi i kako da video materijale korisniika vide – milijuni ljudi!

Želite li pročitati knjigu?Tik Tok Book u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grgić, Velimir. Čitati Tik Tok Book Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE