Matematika naša svagdašnja 3 (3.izd)

Matematika naša svagdašnja 3 (3.izd) - Klobučar, Davor | Caritasspiritistcenter.org

...ika naša svagdašnja 3 (3.izd) Pred vama je treće, izmijenjeno i nadopunjeno izdanje Matematike naše svagdašnje 3 ... Full text of "Kolo" - Internet Archive ... . Prvo izdanje knjige izašlo je u jednom svesku, no u međuvremenu je knjiga prerasla jedan svezak pa su nastala dva, no najnovijim izdanjem stigao je i treći svezak. MATEMATIKA NAŠA SVAGDAŠNJA 3. Superknjižara. alternative areas. astrology; complementary medicine Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd) Pred vama je treće, izmijenjeno i nadopunjeno izdanje Matematike naše svagdašnje 2.Prvo izdanje knjige izaš ... Matematika naša svagdašnja - Element - d.o.o. za nakladništvo ... .izd) Pred vama je treće, izmijenjeno i nadopunjeno izdanje Matematike naše svagdašnje 2.Prvo izdanje knjige izašlo je u jednom svesku, no u međuvremenu je ...

INFORMACIJA

AUTOR
Klobučar, Davor
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika naša svagdašnja 3 (3.izd).pdf

OPIS

Matematika naša svagdašnja 3 (3.izd) Pred vama je treće, izmijenjeno i nadopunjeno izdanje Matematike naše svagdašnje 3. Prvo izdanje knjige izašlo je u jednom svesku, no u međuvremenu je knjiga prerasla jedan svezak pa su nastala dva, no najnovijim izdanjem stigao je i treći svezak. Matematika naša svagdašnja 3 podijeljena je u šest poglavlja: Varke, Mjerenje, Novac, Razno, Svemir i Mozgalice, a novim izdanjem autor im je dodao deset potpoglavlja. Autor nije zamislio da se knjiga čita od korica do korica (iako će se sigurno naći neki entuzijast kojega će to veseliti), nego je to knjiga kojoj se čitatelji stalno vraćaju, po novu dozu sveprisutne nam matematike. Upravo stoga, Matematika naša svagdašnja može i treba poslužiti za popularizaciju matematike u svim generacijama.

Želite li pročitati knjigu?Matematika naša svagdašnja 3 (3.izd) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Klobučar, Davor. Čitati Matematika naša svagdašnja 3 (3.izd) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE