Sve što smo izgubili

Sve što smo izgubili - Lonsdale, Kerry | Caritasspiritistcenter.org

...pisanja s CAPSOM! Ne poštovanje pravila rezultirat će banom! Nikome nije u cilju banati jer smo ovdje svi da se družimo i uživamo Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost ... Žestoka svađa u Srbiji zbog 'zabranjene povijesti Delija iz Knina', u sve... ... . Ovaj sajt koristi različite tipove Saznajte više o nama, ko smo, kako možete da kontaktirate sa nama, odnosno kako obrađujemo Ivan Tasovac (55), direktor Beogradske filharmonije, preminuo je 29. septembra nakon što mu je... Sve što je ostalo u prizemlju je uništeno - televizor, kreveti, ugaona garnitura... Šta smo mogli digli smo na stolove i stolove, ali bujica je sve potopila - žali - Kućili smo godinama a on ... Sve sto smo izgubili, DANAS VRACAMO JACE! | Minecraft ... ... Sve što je ostalo u prizemlju je uništeno - televizor, kreveti, ugaona garnitura... Šta smo mogli digli smo na stolove i stolove, ali bujica je sve potopila - žali - Kućili smo godinama a onda za sat sve izgubili - jeca ova žena. Trebaće još koji dan da se voda povuče u Zapadnu Moravu iz plodne požeške ravnice. Kada je moja slava premašila sve on...

INFORMACIJA

AUTOR
Lonsdale, Kerry
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što smo izgubili.pdf

OPIS

Sve što smo izgubili “Sve što smo izgubili” prirodna je mješavina žanrova – ljubavnog romana, trilera, drame – koja istražuje tematiku gubitka, snage oporavka i potrebe da zaštitimo svoje voljene pod svaku cijenu. Dva mjeseca prije vjenčanja, financijski menadžer James Donato pratio je brata Phila, umiješanog u kriminalne radnje, sve do Meksika. Ondje mu se gubi svaki trag i proglašen je mrtvim. Nakon šest i pol godina duge disocijativne fuge, James se probudi i dozna da je sve to vrijeme živio u Oaxaci kao umjetnik imena Carlos Dominguez, udovac i otac dvojice sinova. Kao Carlos, James živi sa svastikom Natalyom Hayes, umirovljenom profesionalnom surfericom, koja mu pomaže izdržati izazove života samohranog roditelja. Ali Jamesova zaručnica, Aimee Tierney, ljubav njegova života, krenula je dalje – sada je udana i ima dijete. Potpuno slomljen, James se vraća u Kaliforniju sa svojim sinovima. No Phil će uskoro odslužiti zatvorsku kaznu i vratit će se na slobodu, odlučan pronaći Jamesa koji je u Meksiku posvjedočio nečemu što bi ga moglo vratiti u ćeliju.

Želite li pročitati knjigu?Sve što smo izgubili u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lonsdale, Kerry. Čitati Sve što smo izgubili Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE