Gdje je Beata?

Gdje je Beata? - Tihi-Stepanić, Jasminka | Caritasspiritistcenter.org

...njiga Gdje je Beata? šesti je po redu roman Jasminke Tihi-Stepanić, književnice koja se u relativno kratkome vremenu vinula među vrhove hrvatske proze za djecu i mlade te kandidatkinje za Časnu ... Gdje je Beata? - Jasminka Tihi-Stepanić: knjiga | KorisnaKnjiga.com ... ... Gdje je Beata? - Djelo se temelji na napetoj i višeslojnoj kriminalističkoj fabuli koja zapravo nadrasta karakteristike jednoga žanra. Može se istodobno nazvati psihološkim i socijalnim romanom... Gdje je Beata? book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. Djelo se temelji na ... Knjiga Gdje je Beata Jasminka Tihi Stepanić | Knjižara Znanje ... ... Gdje je Beata? book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. Djelo se temelji na ...

INFORMACIJA

AUTOR
Tihi-Stepanić, Jasminka
DIMENZIJA
1,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Gdje je Beata?.pdf

OPIS

Knjiga Gdje je Beata? šesti je po redu roman Jasminke Tihi-Stepanić, književnice koja se u relativno kratkome vremenu vinula među vrhove hrvatske proze za djecu i mlade te kandidatkinje za Časnu listu IBBY-ja za 2020. godinu Djelo se temelji na napetoj i višeslojnoj kriminalističkoj fabuli koja zapravo nadrasta karakteristike jednoga žanra. Djelo se temelji na napetoj i višeslojnoj kriminalističkoj fabuli koja zapravo nadrasta karakteristike jednoga žanra. Može se istodobno nazvati psihološkim i socijalnim romanom, a također i ljubavnim. Ova osobitost jedna je od najvažnijih u autoričinu stilu jer takvu strukturu nije jednostavno izvesti, a da bude posve uvjerljiva, logična i zaokružena na svim razinama. Upravo je to uspjela Jasminka Tihi-Stepanić., a također i ljubavnim. Ova osobitost jedna je od najvažnijih u autoričinu stilu jer takvu strukturu nije jednostavno izvesti, a da bude posve uvjerljiva, logična i zaokružena na svim razinama. Upravo je to uspjela Jasminka Tihi-Stepanić.

Želite li pročitati knjigu?Gdje je Beata? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tihi-Stepanić, Jasminka. Čitati Gdje je Beata? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE