Moj tata zeko

Moj tata zeko - Maljković, Zoran | Caritasspiritistcenter.org

...a Zeko simpatična je, zabavna i poučna slikovnica ... Baja Mali Knindza - Tata Lyrics | Genius Lyrics ... ... Moj tata Zeko, Zoran Maljković ... a Zeko simpatična je, zabavna i poučna slikovnica. Mene je pridobila svojom šarmantnom duhovitošću kojom govori o ne baš šaljivoj realnosti kao što je nezaposlenost jednog roditelja. Moj tata Zeko treća je slikovnica Zorana Maljkovića i Marka Jovanovca. Svakakve ti se avanture mogu dogoditi u životu ako baš tvoj tata mora biti uskrsni Zeko u trgovačkom centru. Moj tata zeko. 69,00 kn. Dos...

INFORMACIJA

AUTOR
Maljković, Zoran
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj tata zeko.pdf

OPIS

Moj tata Zeko treća je slikovnica Zorana Maljkovića i Marka Jovanovca. Svakakve ti se avanture mogu dogoditi u životu ako baš tvoj tata mora biti uskrsni Zeko u trgovačkom centru. O tim neodoljivim stvarima možeš čitati u ovoj knjizi. A saznat ćeš i da možeš upoznati prijatelja kakvog možda nisi nikad ni sanjao, a bio je stalno pokraj tebe. I ima još, samo se osvrni.Idealno za čitanje uz roditelje ili djedove i bake Priča za učenje pozitivnih stavova Trajanje čitanja oko 15 minutaO autorima slikovnice Moj tata Zeko: Zoran Maljković, pravnik i profesor hrvatskog jezika, već više od 20 godina uređuje hrvatske i strane knjige i slikovnice. Uz to, više od 15 godina piše priče za djecu te ih objavljuje u dječjim časopisima. Zašto ne volim proljeće druga je njegova objavljena slikovnica. Marko Jovanovac, dizajner, ilustrator i tipograf, cijeli život crta, a znatan dio profesionalnog opusa namijenjen mu je za najmlađe. Otac je dvoje djece koja su kroz proces stvaranja slikovnice sudjelovala kao “strogi” kritičari.

Želite li pročitati knjigu?Moj tata zeko u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Maljković, Zoran. Čitati Moj tata zeko Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE