Prehrambeni kompas

Prehrambeni kompas - Kast, Bas | Caritasspiritistcenter.org

...beni kompas knjiga je autora Bas Kasta u kojoj on sažima i daje opsežan pregled mnoštva znanstvenih istraživanja s područja suvremene medicine, nutricionizma i gerontologije ... Prehrambeni kompas, Bas Kast | ŽutiKlik webshop ... ... Prehrambeni Kompas ... beni kompas knjiga je autora Bas Kasta u kojoj on sažima i daje opsežan pregled mnoštva znanstvenih istraživanja s područja suvremene medicine, nutricionizma i gerontologije. Prehrambeni kompas - Ova je knjiga istraživačko putovanje kroz svijet istraživanja o prehrani i starenju. Ona nudi cjelovit pregled onoga što je proteklih desetljeća o zdravoj prehrani otkr...

INFORMACIJA

AUTOR
Kast, Bas
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Prehrambeni kompas.pdf

OPIS

Ova je knjiga istraživačko putovanje kroz svijet istraživanja o prehrani i starenju. Ona nudi cjelovit pregled onoga što je proteklih desetljeća o zdravoj prehrani otkriveno u laboratorijima, klinikama, pokusima te promatranjima dugovječnih naroda. U osnovi je riječ o načelima prehrane koja smanjuje rizik od najraširenijih staračkih bolesti današnjice i time zaustavlja proces starenja. Bez brige! Prehrambeni kompas ne nameće rigidan jelovnik kojemu treba robovati, kao ni brojanje kalorija niti ičega drugoga. Ono što jedemo ne bismo trebali brojati, nego bismo u tome trebali uživati. Prehrambeni kompas donosi pregled namirnica kojih bismo trebali jesti više i namirnica koje bismo trebali izbjegavati. Uzimajući to kao polazište, dalje možete eksperimentirati i istraživati sâmi prema vlastitim sklonostima i ukusu. S pomoću informacija skupljenih u ovoj knjizi, možete – i trebate – stvoriti vlastiti način prehrane – temeljen na provjerenim znanstvenim spoznajama, a ne na nerijetko zbunjujućim pomodarskim načinima prehrane i zabludama o (pre)hrani.

Želite li pročitati knjigu?Prehrambeni kompas u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kast, Bas. Čitati Prehrambeni kompas Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE