Monografija Rudolf Klepač

Monografija Rudolf Klepač - Perić Kempf, Bosiljka | Caritasspiritistcenter.org

...904. Bosiljka Perić Kempf. Monografija rudolf klepač ... Rudolf Klepač | Дискография | Discogs ... ... Klasika - Bosiljka Perić-Kempf, Rudolf Klepač, monografija / eine... ... 904. Bosiljka Perić Kempf. Monografija rudolf klepač. Bosiljka Perić Kempf:Rudolf Klepač-monografija. Cijena. 60 kn ~ 9 €. Monografija rudolf klepač. Šifra: 423460. (0)Ostavi recenziju. Monografija Rudolf Klepač Bosiljke Perić Kempf vrlo studiozno, iscrpno i dokumentirano kronološki slijedi životni i profesionalni put jed...

INFORMACIJA

AUTOR
Perić Kempf, Bosiljka
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Monografija Rudolf Klepač.pdf

OPIS

Bilo bi najjednostavnije napisati da je pred nama dvojezična monografija o jednom od naših najcjenjenijih reproduktivnih glazbenika, fagotistu Rudolfu Klepaču, nastala prigodom njegove stote godišnjice rođenja. Međutim, Bosiljka Perić Kempf oblikovala je nešto mnogo više od kronološkog prikaza Klepačeva života: predočila nam je živahan, besprijekorno dokumentiran, višedimenzionalni kaleidoskop o jednom iznimno vrijednom čovjeku, a u pozadini, poput diskretne kulise, sliku jednog vremena i naroda koji nije uvijek uspijevao pratiti veliku i dobru energiju svojeg velikog i dobrog sina. Priča je to o odnosu male sredine prema čovjeku silno pozitivna umjetničkog i intelektualnog zamaha, priča iz koje bismo morali mnogo naučiti i vraćati joj se i izvan obljetnica; priča je to o čovjeku kojega je svijet zvao, priznavao ga i cijenio, a on je odano nastojao unaprijediti hrvatsku glazbenu i kulturnu scenu. Zahvaljujući prijevodu Borisa Perića na njemački, monografija je dostupna i austrijskom dijelu Klepačevih učenika, prijatelja i poštovatelja, a ilustrirana je brojnim fotografijama i faksimilima.

Želite li pročitati knjigu?Monografija Rudolf Klepač u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Perić Kempf, Bosiljka. Čitati Monografija Rudolf Klepač Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE