Ekallim

Ekallim

...149,00 kn 134,10 kn dostupno. Dodaj. ISBN: 978-953-8129-12-4 ... EKALLIM ... . NAKLADA ULIKS D.O.O. Uvez: tvrdi. Godina izdanja: 2018. O knjizi EKALLIM. Zagonetni lik, kojeg upoznajemo samo kao Putnika, pripovijeda nam o svom neobičnom putovanju na kojem je susreo groficu iz 19. stoljeća, inkvizitora, alkemičara, farmaceuta iz budućnosti, bogataša ... Zagonetni lik, kojeg upoznajemo samo kao Putnika, pripovijeda nam o svom neobičnom putovanju na kojem je susreo groficu iz 19. stoljeća, inkvizitora, alkemičara, farmaceuta iz budućn ... EKALLIM - Mauro Lacovich - NAKLADA ULIKS D.O.O ... ... . stoljeća, inkvizitora, alkemičara, farmaceuta iz budućnosti, bogataša i mnoge druge likove. Svi su oni zarobljeni na mjestima na...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Ekallim.pdf

OPIS

Zagonetni lik, kojeg upoznajemo samo kao Putnika, pripovijeda nam o svom neobičnom putovanju na kojem je susreo groficu iz 19. stoljeća, inkvizitora, alkemičara, farmaceuta iz budućnosti, bogataša i mnoge druge likove. Svi su oni zarobljeni na mjestima na kojima ih je zatekao, nalazeći se u svojevrsnom čistilištu. Da bi napustili to mjesto, moraju naučiti važnu lekciju koja ih je i dovela tamo. Umjesto izravnih odgovora, razgovorima i pričanjem priča Putnik im istodobno nastoji pomoći lekcijama koje trebaju svladati. Prikazujući mane i vrline likova, autor nas vodi do same srži ljudske osobnosti, iza vrata vlastite odgovornosti za živote kakve imamo. Realističnom atmosferom koju stvara neobičnim opisima, suptilno nas navodi da iz uloge čitatelja prijeđemo u ulogu suputnika. Time počinjemo propitivati sebe u odnosu na svijet u kojem živimo nalazeći tako vlastite odgovore na mnoga pitanja.

Želite li pročitati knjigu?Ekallim u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Ekallim Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE